Maria Ghiorghiu, o nouă previziune: Va avea loc o „explozie”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
12/01/2019, 13:44
Maria Ghiorghiu, o nouă previziune: Va avea loc o „explozie” GALERIE FOTO
Maria Ghiorghiu, nouă previziune uimitoare!

Maria Ghiorghiu aduce din nou previziuni bombă! Ieri, 11 ianuarie 2019, la orele 23:17, cunoscuta Maria Ghiorghiu a povestit ceea ce spune ea că se va adeveri în curând. Femeia a scris despre tot mesjaul primit pe blogul ei personal. De asemenea, cu două zile în urmă a mai împărtășit câteva cuvinte primite în vis. „În această noapte, în timp ce scriam la articolul anterior, aud un glas care spune o oră anume, dar îmi arată și scris în aer, deasupra biroului la care scriu, îmi arată cele grăite de Duhul Sfânt. Citez:

„Ora zero, zero zero!” Apoi văd și scris cu cifre albe așa: 0,00!”Prieteni dragi, ce se va întâmpla la această oră din miez de noapte eu nu cunosc. Dar să ne rugăm la BUNUL DUMNEZEU și la Măicuța Domnului ca să fie ceva de bine și nicidecum vreo tragedie. Așa să ne ajute PREA SFÂNTA TREIME și MAICA LUMINII, Amin”

Maria Ghiorghiu, nouă previziune bombă: nu vor fi și victime

11 Ianuarie 2019,ora 23,17 ! Dragii mei, tot în această noapte,în timp ce scriam aici pe Blog, deși eram cu ochii pe monitor,văd în spatele meu înspre Sud,văd o Explozie ca de artificii. Cerul se luminase din pricina acestor explozii de artificii. Dragii mei,este foarte posibil ca să auzim de o explozie la vreun depozit de artificii.
Unde anume sau cand,eu nu stiu a va spune. 

Maria Ghiorghiu, nouă previziune
Maria Ghiorghiu, nouă previziune

Dar sa nadajduim ca nu vor fi și victime. Cu dragoste,Maria.” Maria Ghiorghiu a primit seara trecută un mesja important, chiar în timp ce scria un alt mesaj pentru fanii săi.  „Astazi dimineata m-a trezit un glas care spunea asa: Să schimb locomotiva si ninsoarea! După care,vad in faţa ochilor mei inchisi,vad un peron mare al unei gari inspre Sud, si multi calatori care asteptau infrigurati si plini de zăpada, trenul care urma sa-i duca in locurile dorite de fiecare”,  a mai povestit prevăsătoarea ziua trecută.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×