Maria Ghiorghiu, previziune cruntă despre ninsorile din România

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
10/01/2019, 14:05
Maria Ghiorghiu, previziune cruntă despre ninsorile din România

Maria Ghiorghiu a avut o nouă previziune cruntă despre vremea aprigă din România. Clarvăzătoarea s-a trezit în acestă dimineață, 10 ianuarie 2019, ora 05.10, cu o nouă viziune. Femeia spune că a fost trezită de un glas divin, care îi spunea să schimbe locomotiva și ninsoarea.

De aici a dedus Maria Ghiorghiu că vor exista înzăpeziri grave ale trenurile, iar oamenii vor avea de suferit din această cauză, deoarece vor îngheța așteptând să se remedieze. „Astazi dimineata m-a trezit un glas care spunea asa: Să schimb locomotiva si ninsoarea! După care,vad in faţa ochilor mei inchisi,vad un peron mare al unei gari inspre Sud, si multi calatori care asteptau infrigurati si plini de zăpada, trenul care urma sa-i duca in locurile dorite de fiecare”, scrie Ghiorghiu pe blogul său.

Maria Ghiorghiu prevestește o iarnă cruntă! Mersul trenurilor va fi extrem de afectat

Maria Ghiorghiu, previziune cruntă despre ninsorile din România
Maria Ghiorghiu, previziune cruntă despre ninsorile din România

Maria Ghiorghiu explică ceea ce i-a spus acel glas din vis și spune despre asta că „dragii mei, Locomotiva se poate schimba,dar ninsoarea cum ar putea fi schimbata? Vom auzi dragilor de inzapeziri ale trenurilor,iar calatorii vor fi cei care vor avea de suferit. Daca se va intampla in Romania sau in alta Tara,vom vedea impreuna. Cu dragoste, Maria.”

Ciclon în România! Ce spun meteorologii

Un ciclon ajunge în România și aduce un tip de zăbadă diferit față de ce am avut până acum în țară. Meteorologii emit continuu alerte de ninsori abundente, viscol, ploi și polei „De exemplu, marţi avem maxime cuprinse între minus nouă grade Celsius şi plus un grad Celsius. În noaptea de luni spre marţi, ne aşteptăm să fie ger. Va fi ger în majoritatea zonelor, cu minime cuprinse între minus 16 grade Celsius şi minus 6 grade Celsius”a declarat un meteorolog pentru Adevărul.

„Predominant vor fi ninsori, se va mai depune ceva strat de zăpadă la nivel local şi doar în extremitatea de Sud-Est, adică în Bărăgan, Dobrogea şi în sudul Moldovei ar putea apară şi lapoviţă. Va fi şi vânt. Sunt fenomene specifice lunii ianuarie. Se mai încălzeşte şi temperaturile se vor apropia de cele pozitive. În ceea ce priveşte nopţile, mercurul din termometre nu va coborî sub minus 10 grade Celsius noaptea, doar în depresiuni. Însă luna ianuarie va mai aduce episoade cu viscol, cu ger”, a mai adăugat acesta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×