Previziune Maria Ghiorghiu! Ce tragedie de amploare va avea loc în 2019

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
28/12/2018, 21:23
Previziune Maria Ghiorghiu! Ce tragedie de amploare va avea loc în 2019 GALERIE FOTO
Ce previziune are Maria Ghiorghiu pentru 2019

Maria Ghiorghiu a anunţat o nouă previziune, după ce a mărturisit că i s-a arătat în vis că în 2019 o tragedie de proporţii va lovi ţara noastră. Într-un mesaj postat pe blogul su, Maria Ghiorghiu a vorbit despre toate aceste lucruri pe care spune că le vede întâmplându-se în România:

„Dragii mei, În aceasta dimineata,ma trezeste un glas care spune ceva tare ingrijorator. Glasul spunea asa: „Atentie !!! Multi oameni morti si multi raniti .” Clipă în care, vad un dreptunghi negru ca pe un ecran Tv, dreptunghi in al carui interior erau scrise mai multe randuri cu alb. Nu am putut citi ce era scris,deoarece, toate cuvintele au cazut,s-au prabusit precum se prabuseste o avalansa mare de zăpada si s-au amestecat formand un morman de cuvinte.Dreptunghiul negru ,ramanand gol pe dinauntru, adica tot pe fond negru.

Previziune Maria Ghiorghiu 2019

Prieteni dragi, este timpul ca sa chemam Rugaciune multa si curata; Rugaciune fierbinte pentru iertarea păcatelor noastre, pentru a ne regasi Calea mantuirii sufletului nostru. Ce se va intampla,eu nu cunosc. Bunul Dumnezeu ne va arata, la momentul oranduit de Sus.
Noi sa incercam ca sa fim mai buni,mai milostivi si gata ca sa ne jertfim pentru Hristos in fiecare clipa a vietii noastre. Cu dragoste,Maria”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul ei personal.

Prezicătoarea Maria Ghiroghiu
Prezicătoarea Maria Ghiroghiu

Recent, Maria Ghiorghiu anunţa că de Anul Nou va avea loc o nenorocire: ”Dragi prieteni, chiar dacă este atât de târziu, eu scriu pe blog ceea ce bunul Dumnezeu și Măicuța Domnului îmi îngăduie a auzi și a vedea. Deci, în timp ce scriam aici pe blog, aud un glas care spune ceva extrem de îngrijorător, dar și văd scris în aer: SWA! Vor fi marcări importante SWA! Vor fi marcate de Sântul SWA, imediat! Dragii mei, am căutat pe net semnificația acestui cuvânt:SWA și am aflat că este de origine arabă. Dar dacă este la ei vreun sfânt cu acest nume sau într-un anume cerc religios, eu nu cunosc.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×