Toate profețiile făcute de Maria Ghiorghiu în 2018. Câte s-au adeverit?

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
24/12/2018, 10:40
Toate profețiile făcute de Maria Ghiorghiu în 2018. Câte s-au adeverit?
Maria Ghiorghiu, previziunile anului 2018

Profețiile clarvăzătoarei din Carpați se adeveresc aproape zilnic. Maria Ghiorghiu a prezis cele mai negre momente ale României. Aceasta a scris multe lucruri despre fenomenele meteo extreme cu care se va confrunta țara pentru anul acesta. Din păcate, totul abia a început. „În această după amiază, în timp ce scriam aici, pe blog, aud glas care spune așa: „Orizont !Ozonesc! Clipă în care, văd înspre Apus cum apele acoperă uscatul. Pe apele fără de margini vedeam bucăți de gheaţă care pluteau și înaintau cu repeziciune.

Dragii mei, vom auzi de prapadul care-l va face topirea ghețarilor. Scriam cândva un articol despre ARCA LUI NOE, despre felul cum Lumea va avea nevoie de ARCA LUI NOE. Iată cum, din păcate ceea ce scriam cu ani în urmă, începe a se adeveri acum. Dragii mei, să ne rugăm la Bunul Dumnezeu și la MĂICUȚA DOMNULUI că să nu-și întoarcă Faţa Să de la noi robii Săi, și să ne ajute cu milă și cu dragostea Sa. Amin!”, a fost mesajul acesteia pentru adevărurile arătate ei în 2018.

Profețiile Mariei Ghiorghiu în 2018

Toate profețiile Mariei Ghiorghiu s-au adeverit! Pentru anul 2018, aceasta a prezis o Românie în doliu, o tragedie uriașă. „Dragii mei, acest articol este unul foarte trist, deoarece urmează că în Ţară noastră,în România Duhului Sfânt, urmează a fi DOLIU NAŢIONAL! Astăzi dimineaţă dragi mei, aud o conversaţie între numai două glasuri. Primul glas întreabă cu mare uimire : „Cum? România ?

Iar celălalt glas, răspunde cu fermitate: Da ! România ! Urmează îndolierea României !”Dragii mei,ce se va întâmplă în România DUHULUI SFÂNT, şi care va fi motivul Îndolierii României,eu nu ştiu; nu mi s-a descoperit. Dar ceva rău, ceva de amploare, care va secera vieţi ,va fi, dacă va îndolia România!Dar să ne rugăm la BUNUL DUMNEZEU şi la MĂICUŢA DOMNULUI,că să apere ROMÂNIA VIITORUL al Doilea Ierusalim dar şi pe al Sau Popor ales”, a scris pe blogul său personal clarvăzătoarea din Carpați.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×