Mesajul pe care l-a primit Maria Ghiorghiu în noaptea de Sfântul Ioan. Ce i s-a arătat în vis

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
07/01/2019, 15:39
Mesajul pe care l-a primit Maria Ghiorghiu în noaptea de Sfântul Ioan. Ce i s-a arătat în vis
Maria Ghiorghiu, previziuni în seara prăznuirii Sfântul Ioan!

Maria Ghiorghiu a scris un mesaj în mediul online după ziua prăznuirii sfântului Ioan Botezătorul. Aceasta a visat că Cerul s-a deschis, iar mai apoi s-au auzit strigăte care spuneau: „Te iubesc Doamne! Te iubesc Doamne ! Fanii acesteia s-au arătat unii încântați de cele visate de vizionară, alții contrazicând ceea ce spune, desigur că părerile s-au împărțit ca la fiecare prezicere a Mariei Ghiorghiu.  „Și noi la cât de păcătoși ce suntem putem striga:,,TE IUBESC, DOAMNE,,!Dar nu cu gura, ci cu sufletul, în gând și atunci tot cosmosul vuiește la glasul tău interior.

De câte ori fac acest lucru simt în crucea pieptului că s-ar deschide ceva si atunci se instalează o stare de ușurare și de bine în acel loc. Strigați oameni buni cu gândul ca ăsta se aude tare în cosmos, aidoma lui Moise la Marea Roșie. Zic eu dacă ar sriga jumătate de planeta în acest fel, Terra noastră dragă și-ar reveni din necazul în care noi, copiii ei, am aruncat-o”, a fost unul din comentariile postării mesajului prevăzătoarei.

Maria Ghiorghiu, mesaj visat în noaptea de Sântul Ioan

Maria Ghiorghiu primit mesaje în vis, în noaptea de sfântul Ioan. Iată cum ,tot în aceasta noapte dragii mei, desi eram cu ochii pe monitor,văd dragilor, cum Cerul de noapte se deschide ,iar în Cerul din Cer, de culoare bleu stralucitor, se întampla O  MARE  MINUNE ! Aud dragii mei un glas, care strigă cu dragoste infinită aşa : „Te iubesc Doamne! Te iubesc Doamne ! După care, aud un alt glas dragii mei,care spune pe un ton poruncitor: Mâni Legea Mea !” Şi văd fratilor ,precum l-am văzut pe Ilie Tezviteanul cu CARUL de foc în Ceruri, văd pe SFANTUL  IOAN  BOTEZATORUL într-un CAR ceresc ,nu de foc. 

Maria Ghiorghiu
Maria Ghiorghiu

Un CAR care avea doi cai ,şi al căror frâie erau chiar în mâinile Sfantului Ioan Botezatorul. Sfântul Ioan Botezatorul mai avea pe cineva in dreapta sa, iar CARUL  era plin cu oameni. Sfantul Ioan Botezatorul era îmbracat cu o cămaşă albastra violet si cu o vesta neagra pe deasupra. La fel era îmbrăcata si cealalta persoana din dreapta sa,dar pe care ,eu nu am recunoscut-o. Dragii mei, asa precum Sfantul Ilie strabate Cerul cu, CARUL de Foc, tot la fel si Sfantul  Ioan Botezatorul strabatea Cerul tot cu un CAR ,dar care CAR era plin cu oameni, si striga tare precum în pustie: „Pocaiti-va căci s-a apropiat Impărătia Cerurilor”,acum striga asa :

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×