Ce meserie are de fapt Maria Ghiorghiu! Prezicătoarea a lucrat cu normă întreagă

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
02/01/2019, 20:25
Ce meserie are de fapt Maria Ghiorghiu! Prezicătoarea a lucrat cu normă întreagă GALERIE FOTO
Ce meserie are de fapt Maria Ghiorghiu!

Maria Ghiorghiu s-a făcut remarcată prin previziunile teribile lansate în spaţiul virtual pe blogul său. Înainte de a se dedica acestei meserii, Maria Ghirghiu a lucrat în mai multe locuri.

Femeia care a prezis tragedia de la Colectiv susţine că are puteri paranormale şi aşa intră în posesia previziunilor. Aceasta a lucrat ca şi casieriţă la Loteria Română, după care a lucrat ca secretară în cadrul unui cabinet de avocatură.

Maria Giorghiu, meserie surprinzătoare

Ultima previziune a Mariei Ghiorghiu a anunţat că în 2019 este posibil ca România să fie din nou martora unei drame uriaşe, de dimensiunle celei care a fost la Colectiv:

„Dragii mei, În aceasta dimineata, ma trezeste un glas care spune ceva tare ingrijorator. Glasul spunea asa: „Atentie !!! Multi oameni morti si multi raniti .” Clipă în care, vad un dreptunghi negru ca pe un ecran Tv, dreptunghi in al carui interior erau scrise mai multe randuri cu alb. Nu am putut citi ce era scris,deoarece, toate cuvintele au cazut,s-au prabusit precum se prabuseste o avalansa mare de zăpada si s-au amestecat formand un morman de cuvinte.Dreptunghiul negru ,ramanand gol pe dinauntru, adica tot pe fond negru.”

 

Maria Ghiorghiu
Maria Ghiorghiu, celebra prevăzătoatre

Prieteni dragi, este timpul ca sa chemam Rugaciune multa si curata; Rugaciune fierbinte pentru iertarea păcatelor noastre, pentru a ne regasi Calea mantuirii sufletului nostru. Ce se va intampla,eu nu cunosc. Bunul Dumnezeu ne va arata, la momentul oranduit de Sus. Noi sa incercam ca sa fim mai buni,mai milostivi si gata ca sa ne jertfim pentru Hristos in fiecare clipa a vietii noastre. Cu dragoste, Maria”, a fost ultimul mesaj postat de Maria Ghiorghiu.

Înainte de Revelion, aceasta anunţase că va fi dezastru de Anul Nou: „Prieteni dragi, este timpul ca sa chemam Rugaciune multa si curata; Rugaciune fierbinte pentru iertarea păcatelor noastre, pentru a ne regasi Calea mantuirii sufletului nostru. Ce se va intampla,eu nu cunosc. Bunul Dumnezeu ne va arata, la momentul oranduit de Sus.
Noi sa incercam ca sa fim mai buni,mai milostivi si gata ca sa ne jertfim pentru Hristos in fiecare clipa a vietii noastre. Cu dragoste,Maria”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×