Prezicătoarea Maria Ghiorghiu, nou mesaj: „Vom auzi de o uriaşă tragedie”

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
17/01/2019, 08:44
Prezicătoarea Maria Ghiorghiu, nou mesaj: „Vom auzi de o uriaşă tragedie”
Maria Ghiorghiu surprinde cu o nouă profeție

Cunoascuta Maria Ghiorghiu surprinde cu o nouă viziune! Prezicătoarea a avertizat România:   „Dezastre ! Dezastre! Dezastre !” Clarvăzătoarea a anunțat  ceva neobișnuit. Maria Ghiorghiu a publicat pe blogul sau un mesaj prin care sustine ca i s-au aratat evenimente de amploare.  Aceasta a mai anunțat zilele trecute că sezonul rece din România va fi unul greu și plin de zăpadă.

„Unde anume, în ce țară și când se vor abate aceste ninsori și viscol, nu știu a vă spune. Dar trebuie să fim pregătiți pentru orice situație și să mulțumim lui Dumnezeu și Maicii Domnului pentru toate câte ne-au dăruit și ne dăruiesc în fiecare clipă a vieții noastre.”

Maria Ghiorghiu, nouă previziune:„Dezastre ! Dezastre! Dezastre !”

Clarvăzătoarea Maria Ghiorgiu obișnuiește să aștearnă previziunile într-un blog personal, unde scrie detaliat fiecare dezaastru sau tragedie ce o primește de la Domnul, spune aceasta. „Dragii mei, în aceasta dimineata in zozi ,ma trezeste un glas care spune depsre o viitoare posibila tragedie. Glasul spunea asa:”An de an ,din cauza saraciei. Clipă în care, vad o tabliţa neagra pe care scria asa: Şofer sinucigas din cauza saraciei !” Prieteni dragi, din păcate ,vom auzi de o astfel de tragedie. Ce va face acest om,in ce context va avea loc aceasta tragedie, nu stiu sa va spun. Dar sa ne rugam pentru el, pentru ca Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa-i lumineze mintea, inima si sufletul si sa nu-si faca singur rău,sau sa faca rau si altor semeni ai săi. Cu dragoste,Maria”

Maria Ghiorghiu, nouă profeție!
Maria Ghiorghiu, nouă profeție!

„De asemenea, zilele trecute a anunțat că România va avea parte de multă zăpadă în sezonul rece. „În această dimineață, m-a trezit un glas care spunea așa: Dezastre! Dezastre! Dezastre! Clipă în care am în faţa ochilor închiși multă zăpadă, munți de zăpadă. Oriunde priveam totul era alb de parcă eram în câmp. Dar nu era numai câmp, ci erau case și garduri acoperite de munți de zăpadă. Prieteni dragi, suntem la mijlocul iernii, și mai avem încă de înfruntat gerul năpraznic și ninsori abundente.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×