Maria Ghiorghiu, despre ultima previziune: „S-a adeverit! Tancurile au ieșit pe străzi!”

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
14/01/2019, 12:20
Maria Ghiorghiu, despre ultima previziune: „S-a adeverit! Tancurile au ieșit pe străzi!” GALERIE FOTO
Maria Ghiorghiu, despre previziunea care s-a adeverit

Maria Ghiorghiu, cunoscuta prevăzătoare, a scris un mesaj despre ultimul său mesaj divin primit în somn care s-a adeverit. De asemenea, femeia a mai anunțat în cursul zilei de 11 ianuarie că va avea loc o explozie. De data aceasta a fost ceva special, pentru că Maria Ghiorgiu nu a primit vestea într-un vis, ci cu ochii deschiși.

„11 Ianuarie 2019,ora 23,17 ! Dragii mei, tot în această noapte,în timp ce scriam aici pe Blog, deși eram cu ochii pe monitor,văd în spatele meu înspre Sud,văd o Explozie ca de artificii. Cerul se luminase din pricina acestor explozii de artificii. Dragii mei,este foarte posibil ca să auzim de o explozie la vreun depozit de artificii. Unde anume sau cand,eu nu stiu a va spune. Dar sa nadajduim ca nu vor fi și victime. Cu dragoste,Maria.” 

Maria Ghiorghiu, previziune adeverită!

„Dragii mei, scriam în urmă cu 2 zile ,un articol cu titlul din link-ul de mai jos. În acest articol scriam (nu de la mine )de la Duhul Cel Prea Sfânt că vom auzi de o Iarnă cumplită, iarnă a cărei zăpezi vor acoperi casele și mașinile și nu numai. Din nefericire, o astfel de Iarnă cumplită a căzut peste Germania, unde meteorologii au dat un COD VIOLET. Ce înseamnă COD VIOLET? Codul violet se dă peste cel roșu, adică, este aducător de mari dezastre, iar populația are nevoie de ajutor imediat”,  a scris pe blogul personal Maria Ghiorghiu, unde anunță toți românii despre evenimentele primite în vis. În continuare, prevăzătoarea a mai dat detalii despre ceea ce a văzut aceasta.

Maria Ghiorghiu, despre previziunea adeverită
Maria Ghiorghiu, despre previziunea adeverită

„Mașinile parcate nu se mai vedeau de sub zăpadă, iar oamenii intrau cu picioarele în zăpadă până la brâu. Gârdurile caselor, doar vârful li se mai vedea. Vântul bătea cu putere, spulberând zăpada și făcându-o suluri. Dragii mei, vom auzi (vom trăi )de o astfel de iarna grea, iarna care va face mari pagube acolo unde aceasta se va așterne, fără ca să ne întrebe. Poate să fie atât la noi în România, dar și-n oricare altă Țară. Să avem mare grijă,  fraților, să ne îmbrăcăm bine, să mai lăsăm mașinile acasă dacă drumurile vor fi închise, sau vor fi greu de străbătut.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×