Maria Ghiorghiu, previziuni cutremurătoare: ”Un incendiu uriaș”

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
16/01/2019, 12:30
Maria Ghiorghiu, previziuni cutremurătoare: ”Un incendiu uriaș”
Maria Ghiorghiu, previziuni cutremurătoare. Clarvăzătoarea a anunțat că urmează un incendiu uriaș

Clarvăzătoarea a făcut previziuni cutremurătoare. Maria Ghiorghiu a anunțat că urmează un incendiu uriaș înspre est, sud-est. ”În această dimineață, trează fiind, văd strând în pat cu ochii închiși, văd un incendiu uriaș înspre est, sud-est. Vedeam flăcări mari, uriașe chiar cu mult fum negru, valuri înainte de fum negru”, a scris pe blogul său clarvăzătoarea. Mai mult, aceasta a atașat și câteva fotografii de pe internet, pentru ca populația să vadă cum va arăta tragedia ce ne așteaptă.

”Prieteni dragi, din nefericire, vom auzi de un astfel de INCENDIU uriaș, INCENDIU care se va produce la un moment dat, dar să nădăjduim că nu vor fi pierderi de vieți omenești. Unde anume sau când, nu mi s-a descoperit. Să ne rugăm la Bunul Dumnezeu și la Măicuța Domnului, ca să apere pe oamenii acelui loc și pe noi deopotrivă, Amin. Cu dragoste, Maria”, a adăugat clarvăzătoarea.

Mariu Ghiorghiu, noi previziuni cutremurătoare despre viitorul României

În urmă cu câteva zile, aceasta a venit și cu alte previziuni despre ce ni s-ar putea întâmpla. ”11 Ianuarie 2019,ora 23,17 ! Dragii mei, tot în această noapte,în timp ce scriam aici pe Blog, deși eram cu ochii pe monitor,văd în spatele meu înspre Sud,văd o Explozie ca de artificii.

Maria Ghiorghiu, previziuni cutremurătoare: ”Un incendiu uriaș”
”Vedeam flăcări mari, uriașe chiar cu mult fum negru”

Cerul se luminase din pricina acestor explozii de artificii. Dragii mei,este foarte posibil ca să auzim de o explozie la vreun depozit de artificii. Unde anume sau cand,eu nu stiu a va spune. Dar sa nadajduim ca nu vor fi și victime. Cu dragoste,Maria”, a scris prezicătoarea. Mai mult, aceasta a prevăzut și că vom avea parte de o iarnă cumplică, lucru confirmat de altfel și de experții meteo. ”Dragii mei, scriam în urmă cu 2 zile ,un articol cu titlul din link-ul de mai jos.

Maria Ghiorghiu, previziuni cutremurătoare: ”Un incendiu uriaș”
Maria Ghiorghiu a anunțat că urmează un incendiu uriaș înspre est, sud-est

În acest articol scriam (nu de la mine )de la Duhul Cel Prea Sfânt că vom auzi de o Iarnă cumplită, iarnă a cărei zăpezi vor acoperi casele și mașinile și nu numai. Din nefericire, o astfel de Iarnă cumplită a căzut peste Germania, unde meteorologii au dat un COD VIOLET. Ce înseamnă COD VIOLET? Codul violet se dă peste cel roșu, adică, este aducător de mari”, a mai scris Maria Ghiorghiu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×