Liviu Dragnea, în brațele iubitei, de Revelion! Cum s-a îmbrăcat Irina Tănase. FOTO

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
01/01/2019, 14:34
Liviu Dragnea, în brațele iubitei, de Revelion! Cum s-a îmbrăcat Irina Tănase. FOTO GALERIE FOTO
Liviu Dragnea, în brațele iubitei, de Revelion. Liderul PSD a petrecut în noaptea dintre ani

Am intrat în 2019 şi toată lumea a petrecut de Revelion. Nu au făcut rabat nici politicienii, iar liderul PSD s-a fotografiat în braţele iubitei sale, la petrecerea de Anul Nou. Liviu Dragnea a uitat pentru un moment de îndatoririle zilnice şi a petrecut în noaptea dintre ani alături de mult mai tânăra sa iubită, Irina Tănase.

Lângă bradul împodobit, Liviu Dragnea și-a luat iubita în brațe și chiar s-a lăsat sărutat de aceasta pentru câteva fotografii, vrând să imortalizeze momentele frumoase, de Anul Nou. Alături de ei au mai fost fiul lui Dragnea, Valentin şi soţia acestuia, şi au petrecut în locaţia lor preferată de la munte din Sinaia. Irina Tănase a îmbrăcat o rochie festivă, neagră cu bej, iar părul l-a purtat drept, simplu.

Liviu Dragnea, în brațele iubitei, de Revelion

După experienţa de la noi in ţară, Liviu Dragnea va avea o lună întreagă de concediu. Liderul PSD şi-a rezervat o vacanţă de lux într-o destinaţie exclusivistă: va merge alături de Irina Tănase în Maldive.

Liviu Dragnea, sărutat de iubită, în noaptea dintre ani
Liviu Dragnea, sărutat de iubită, în noaptea dintre ani

În acelaşi timp, atribuţiile de la şefia Camerei Deputaţilor au fost preluate de către Florin Iordache„Pe perioada vacanţei parlamentare din luna ianuarie 2019, atribuţiile preşedintelui Camerei Deputaţilor vor fi exercitate de domnul deputat Florin Iordache, vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor”, se arată în decizia semnată de Liviu Dragnea, publicată în Monitorul Oficial.

Chiar dacă are toată luna ianuarie liber, Liviu Dragnea va trebui să-şi rupă din timpul destinat relaxării şi să vină la DNA, pentru cercetări în dosarul Teldrum. Chiar şi aşa, liderul PSD ia serios în calcul să spună pas citaţiei: „Să nu mă duc. Vizită de stat în Vaslui. Totuşi este un drept al unul om să nu vină. M-am gândit să fac experimentul ăsta. Nu ştiu dacă mă cheamă”, spunea șeful PSD.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×