Unde își petrece Liviu Dragnea vacanța de iarnă! O duce pe Irina Tănase într-o locație de lux

Victor Anghel   
în Stiri de ultima ora
30/12/2018, 14:37
Unde își petrece Liviu Dragnea vacanța de iarnă! O duce pe Irina Tănase într-o locație de lux GALERIE FOTO
Unde își petrece Liviu Dragnea vacanța de iarnă! O duce pe Irina Tănase într-o locație de lux

Aleșii noștri au intrat și ei în vacanță cu ocazia sărbătorilor de iarnă și fiecare și-a făcut planuri după bunul plac! La fel ca președintele României, Klaus Iohannis, și Liviu Dragnea a decis să își petreacă atât Crăciunul, cât și Revelionul în țară. Însă, liderul PSD și-a planificat o vacanță de lux împreună cu iubita lui mai tânără, Irina Tănase. Politicianul o duce pe frumoasa blondă într-o destinație exclusivistă.

„Pe perioada vacanței parlamentare din luna ianuarie 2019, atribuțiile președintelui Camerei Deputaților vor fi exercitate de domnul deputat Florin Iordache, vicepreședinte al Camerei Deputaților”, scrie în Decizia care a apărut ieri în Monitorul Oficial.

Unde își petrece Liviu Dragnea vacanța de iarnă! O duce pe Irina Tănase într-o locație de lux

În vârstă de 56 de ani, Liviu Dragnea și iubita lui mai tânără cu 30 de ani au decis să își petreacă vacanța de iarnă în Maldive. Informația a fost confirmată de prieteni din anturajul celebrului cuplu, relatează stiripesurse.ro. Cei doi parteneri ar urma să plece în destinația exotică luna viitoare. Maldive, oficial Republica Maldive, este o țară insulară formată dintr-un grup de atoli din Oceanul Indian, situat la sud-vest de India în Marea Laccadivelor din Oceanul Indian, care a devenit o destinație preferată în ultimii ani de tot mai mulți români, printre care se numără vedete, fotbaliști și politicieni. De altfel, aici este situată și una din cele mai luxoase insule: Coco Pride. Pentru o singură noapte de cazare, cei cu dare de mână scot din conturi cel puțin 45.000 de dolari.

Aceasta nu este prima dată când Liviu Dragnea merge în Insulele Maldive! Șeful social-democrat a fost și anul trecut în această destinație de lux. Liviu Dragnea și-a petrecut Paștele din acest an la Sinaia, iar toamna asta a devenit socru mare. Fiul lui s-a căsătorit cu aleasea inimii sale.

Liviu Dragnea, alături de iubita lui, Irina Tănase, la nunta fiului său

Cine este Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea

Pe numele din buletin Irina Alexandra Tănase, iubita liderului PSD a lucrat la început pentru Sebastian Ghiță, în firma Asesoft, după care a fost consiliera lui Andrei Dolineaschi, membru PSD și fost secretar general al partidului. Ulterior, în 2013, tânăra a plecat la Ministerul Dezvoltării, unde a devenit asistenta lui Liviu Dragnea.

La congresul PSD, care a avut loc la începutul acestui an, Irina Tănase a atras atenția tuturor cu un inel de logodnă. În vara anului trecut, jurnaliștii de la Rise Project au relatat despre blondă că este secretara lui Liviu Dragnea și că liderul PSD a dus-o de mai multe ori la Fortaleza, în Brazilia. Mai mult, prima dată a ajuns acolo pe când avea 21 de ani și abia devenise de două luni secretara lui Dragnea și a fost însoțită de fostul coleg din facultate al șefului PSD, Mugurel Gheorghiaș.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×