Furt de Revelion! Cutia milei de la Biserica Sf Dumitru din Bucureşti a fost spartă

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
01/01/2019, 14:03
Furt de Revelion! Cutia milei de la Biserica Sf Dumitru din Bucureşti a fost spartă GALERIE FOTO
Cutia milei a fost spartă! Jaf la Biserica Sf Dumitru

Autorităţile au anunţat că Biserica Sf Dumitru din Bucureşti a fost prădată de hoţi în noaptea dintre ani. Conform unui comunicat al Poliţiei, a fost forţată cutia milei, din care au fost sustraşi banii donaţi de enoriaşi. Până acum nu au fost identificaţi infractorii, însă se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi a fost întocmit dosar penal.

„În această dimineață, prin apel 112 Secția 7 Poliție a fost sesizată că persoane necunoscute au patruns în biserica Sf Dumitru, unde au forțat cutia milei, din care au sustras o sumă de bani donată de enoriași.

Cutia milei de la Biserica Sf Dumitru, spartă de Revelion

A fost efectuată cercetarea la fața locului și au fost declanșate investigațiile. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în vederea identificării și tragerii la răspundere penală a autorilor”, se arată în comunicatul autorităţilor.

Biserica Sf Dumitru, din Bucureşti
Biserica Sf Dumitru, din Bucureşti

Preotul paroh al Bisericii Sf Dumitru a fost cel care a anunţat furtul prin apelul la serviciul de urgenţă 112, iar autorităţile au intervenit imediat.

Incidente de Anul Nou

În lume, a fost o seară încărcată de evenimente negative. În Manchester a avut loc un atac al unui bărbat înarmat cu cuţitul: „Evenimentele din această seară i-au îngrijorat, lucru de înţeles, pe oameni, dar trebuie să subliniez că incidentul nu este în desfăşurare, un bărbat este în custodie şi în prezent nu există informaţii care să sugereze că există o ameninţare mai amplă în acest moment”, a precizat comisarul şef adjunct Rob Potts într-un comunicat.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×