Un polițist din Caraș-Severin a apărut într-un videoclip de manele: Aici e mafia. Ce a declarat apoi

Ciprian Postolache   
în Stiri mondene
28/12/2018, 09:38
Un polițist din Caraș-Severin a apărut într-un videoclip de manele: Aici e mafia. Ce a declarat apoi GALERIE FOTO

Un agent de poliție este cercetat pentru că a apărut într-un videoclip de manele. Polițistul a apărut în piesa unui artist local din Caransebeș numită „Aici e Mafia”. „Nu știam că o să apar într-un videoclip. Am fost indus în eroare”, a fost prima reacție a agentului. Conducerea Poliţiei Judeţene Caraş-Severin a deschis o anchetă internă în urma acestui eveniment.

„Este vorba de un agent de Poliţie care lucrează la Biroul Rutier al Poliţiei Caransebeş şi care a apărut într-un videoclip urcat săptămâna trecută pe o platformă de socializare. Ne-am sesizat, iar colegii de la Departamentul Control Intern fac verificări.”, a precizat purtătorul de cuvânt al instituției, Dinu Nicorici. Aceasta a specificat faptul că explicațiile polițistului au fost că acesta ar fi fost indus în eroare, neștiind că imaginile respective ar fi urmat să apară pe rețelele de socializare și cu atât mai mult într-un videoclip.

Un polițist din Caraș-Severin a apărut într-un videoclip de manele: Aici e mafia. Ce a declarat apoi și ce riscă agentul de ordine

Chiar dacă polițistul se afla în timpul său liber, Departamentul de Control Intern de la Poliţia Judeţeană Caraş-Severin a deschis o anchetă, petru cercetarea cazului. Se pare însă că agentul nu riscă sancțiuni, pentru că se afla în timpul liber și poate lua cel mult o mustrare sau atenționare din partea superiorilor. Apariția agentului rutier de la Caransebeş în piesa „Aici e Mafia”, interpretată de solistul Florin Mitroi este totuși cercetată de superiorii polițistului.

Un poliţist a apărut într-un clip al manelei „Aici e mafia”, interpretată de Florin Mitroi

„În primul rând discutăm dacă există o abatere disciplinară. Se va face un raport, apoi se va desfăşura cercetarea. Nu putem spune că riscă ceva. Acum facem verificări. Poate primi de la atenţionare, la mustrare scrisă şi aşa mai departe. Agentul a declarat că se afla în timpul liber şi că a fost indus în eroare şi nu a ştiut că urmează să fie filmat un videoclip”, a declarat Dinu Nicorici, purtător de cuvânt la Poliţia Judeţeană Caraş-Severin.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×