Iulia Albu

Iulia Albu este un celebru critic de modă și fashion editor din România. Aceasta s-a născut în Pitești, pe data de 28 iulie 1981. Iulia Albu este cunoscută pentru criticile dure aduse diverselor vedete din România, în privința ținutelor și a aparițiilor publice.

Iulia Albu a renunțat la drept pentru modă

Iulia Albu este considerată unul dintre cei mai buni fashion editori din România, ea colaborând cu revistele Ideal Mariaj, The Grand și OK Magazine. Ce nu știu mulți despre Iulia Albu este faptul că aceasta a renunțat la o carieră în drept pentru a lucra în modă, după ce a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității București. Iulia este și absolventă a UNARTE, secția Modă. Stilista a fost ambasadoare Rafael&Sons și FILOFAX. Iulia Albu a început să se remarce în lumea modei prin ținutele extravagante, dar și prin comentariile tăioase la adresa vestimentațiilor vedetelor. Albu s-a lansat și în lumea afacerilor, aceasta creând bijuterii, rochii de seară și rochii de mireasă.

Iulia Albu, căsnicie de 8 ani cu Mihai Albu

Iulia Albu a avut o căsnicie frumoasă timp de 8 ani cu designerul de încălțăminte, Mihai Albu pe care l-a cunoscut la o petrecere mondenă, pe vremea când era studentă. Relația celor doi a mers foarte bine până în momentul în care Iulia Albu a devenit mult mai prezentă în viața mondenă, cu apariții excentrice, printre care și episodul în care Iulia a plimbat o găină prin București. Cei doi au divorțat după un an de la începerea neînțelegerilor din căsnicie, iar Iulia a ținut să păstreze numele designerului, acesta detaliu făcând parte din înțelegere, la divorț. Iulia și Mihai Albu au împreună un copil, pe nume Mikaela.

Alte articole despre Iulia Albu

Închide ×