Iulia Albu o „demolează” pe Elena Udrea după ultima apariţie publică!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
23/05/2015, 14:50
Iulia Albu o „demolează” pe Elena Udrea după ultima apariţie publică! GALERIE FOTO

In urma cu doua zile, chiar de onomastica ei, Elena Udrea s-a prezentat la tribunal, pentru a-i determina pe judecatori sa ii schimbe arestul la domiciliu cu controlul judiciar. Imbracata intr-o rochie neagra, simpla, accesorizata doar la brau, tinuta celebrei blonde nu a fost pe placul Iuliei Albu. Apreciatul fashion editor a emis un verdict dur in privinta vestimentatiei doamnei Udrea, iar nota data “ramane in pronuntare”.

“Aceasta rochie este extrem de versatila si poate fi purtata atat in timpul zilei, cat si la un cocktail party. Elementul de diferentiere este dat de accesorizare, in timp ce pantoful stiletto din lac este permis in aceasta combinatie doar la cea din urma varianta. Nu intamplator am mentionat cocktail-party-urile, pentru ca, in niciun caz, nu putem confunda orele noua dimineata cu cele de noua seara si cu atat mai putin doua “ locatii” atat de diferite. Elena Udrea arata de parca s-ar duce la un cocktail party! As putea spune chiar ca arata ca si cand ar veni de la un cocktail party, insa cum coafura inca rezista, ne vom rezuma la prima ipoteza!!!”, a comentat Iulia Albu.

Elena Udrea

Vedeta rubricii de fasion de la WOWbiz.ro taie apoi in carne vie. “Este interesant faptul ca Udrea si-a marcat talia, reproportionand astfel intreaga silueta. De remarcat insa grosimea neadecvata, cel putin pentru zi, a curelei, precum si faptul ca este nepermis sa purtam o asemenea tinuta, din nou, in timpul zilei, fara a apela la un poncho, o jacheta sau, in cel mai fericit caz, un mantou subtire. In concluzie, Elena Udrea gafeaza monumental si imprevizibil pentru toata lumea cu aceasta tinuta, a carei nota ramane “in pronuntare””, a conchis Alba.

Sursă: www.wowbiz.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×