Andreea Bălan i-a dat replica Iuliei Albu, după ce stilista a măturat cu ea pe jos!

Claudiu Ilie   
în Andreea Balan
17/09/2018, 08:45
Andreea Bălan i-a dat replica Iuliei Albu, după ce stilista a măturat cu ea pe jos! GALERIE FOTO
Andreea Balan i-a dat replica Iuliei Albu, cu dovezi clare!

Andreea Bălan i-a dat replica Iuliei Albu, după ce stilista a răstignit-o pe altarul modei pe frumoasa cântăreață! Iulia Albu a comentat foarte acid, pe blogul personal, o apariție a Andreei Bălan și a susținut că artista artista are nevoie disperată de un stilist!

”Câteodată… când mă uit la Andreea Bălan îmi vine să plâng. Nu înțeleg, sincer, cum de nu se găsește un stilist în această țară să o îmbrace pe această fată de o manieră care să facă cinste statutului de performer pe care aceasta îl are. Pe de altă parte, nu sunt convinsă că ea însăși înțelege necesitatea unui stilist în garderobă și în viața ei în general.Nu că acest kitsch ar fi o zonă interesant de exploatat și nici nu neagă nimeni că Andreea Bălan este o fată frumoasă.Dar… cum Dumnezeu să te prezinți în acest hal și să te miri că ești catalogată ca una din cele mai slabe apariții vestimentare din România?! Trist! BAU!”, a susținut Iulia Albu pe blogul personal.

Citește și Ozana Barabancea a postat o poză cu Andreea Bălan! Fanii au înmărmurit!

Citește și Andreea Bălan, pentru prima oară cu sânii la vedere, după ce a născut! Ce au observat fanii

Replica Andreei Bălan pentru Iulia Albu a venit cu dovezi

Fashion-editorul a criticat o ținută formată din pantaloni de camuflaj, o bustieră neagră și o pereche de botine de culoare albă, cu care cântăreața s-a îmbrăcat în timpul unei ieșiri în oraș.
Aceasta este tinuta pe care Iulia Albu a criticat-o dur
Replica Andreei Bălan pentru comentariul răutăcios al Iuliei Albu nu s-a lăsat mult așteptat. Andreea susține că Iulia Albu recurge la aceste critici la adresa vedetelor autohtone din dorință de publicitate și că acesta este principalul motiv pentru care comentează ținutele vedetelor.

Andreea Bălan a fost dese ori lăudată de criticii de modă

Cum Iulia Albu a sfătuit-o pe Andreea Bălan, la momentul respectiv, să-și caute neapărat un stilist care să îi creeze ținutele pentru aparițiile publice, cântăreața a ripostat și a menționat că a apelat, de ceva vreme, la serviciile uneia dintre „cele mai bune stiliste din România” și a invitat-o pe Iulia să se documenteze înainte de a mai face astfel de acuzații. Andreea Bălan a publicat chiar și dovezi pe Facebook, în care un stilist îi apreciază ținutele.

Dovada de apreciere a unor stilisti pentru tinutele Andreei Balan

”Înțeleg că Iulia Albu are nevoie publicitate și că jignește pentru a apărea în presă, dar înainte de a comenta, îi recomand să se documenteze mai bine și să ajungă și ea în 2018. De 1 an si jumatate lucrez cu una dintre cele mai bune stiliste din Romania, Ema Baniță, si de atunci am fost constant lăudată pentru ținutele mele impecabile”, a fost mesajul Andreei Bălan. ”Ținuta la care ea face referire este o ținută completă Asos, care îmi vine foarte bine”, a mai adăugat artista.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×