Andreea Bălan, pentru prima oară cu sânii la vedere, după ce a născut! Ce au observat fanii

Sandra Popescu   
în Stiri mondene
05/08/2018, 16:13
Andreea Bălan, pentru prima oară cu sânii la vedere, după ce a născut! Ce au observat fanii GALERIE FOTO

Andreea Bălan a fost fotografiată pentru prima oară cu sânii la vedere, după ce a născut. Apariția, deloc de trecut cu vederea, a atras atenția fanilor care au rămas uimiți să o vadă pe artistă, acum mamă, într-o ipostază atât de îndrăzneață.

Mai exact, Andreea Bălan a îmbrăcat o rochie cu un decolteu amețitor, care a lăsat la vedere mai mult decât și-ar fi închipuit până și cel mai îndrăzneț admirator. Vezi imaginile cu Andreea Bălan, în GALERIA FOTO! Cu toate că a trecut printr-o sarcină, trupul ei pare să își fi păstrat formele apetisante, iar pielea ei se remarcă prin elasticitate și strălucire de invidiat.

Andreea Bălan, pentru prima oară cu sânii la vedere, după ce a născut

Pentru prima oară după ce a născut, Andreea Bălan (34 de ani) a apărut cu sânii la vedere. Blondina s-a pozat săptămânile trecute și în costum de baie, dar de această dată, fără să poarte sutien, a oferit o imagine mult mai ofertantă. De altfel, Andreea și-a obișnuit fanii cu poze în diferite ipostaze, din diferitele locații în care călătorește. Cântăreața a devenit mămica unei fetițe, în data de 9 octombrie 2016. De atunci, ea și-a adaptat stilul, devenind mult mai conservatoare în ceea ce privește vestimentația. Cu toate acestea, tatăl fetiței Andreei Bălan, George Burcea, a explicat că îi înțelege cariera și tot ce presupune ea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×