Atac fără precedent la Andreea Bălan! Fostul ei impresar, ieșire furibundă: ”Fătuca asta e la fel de imbecilă și de zglobie ca…”

Claudiu Ilie    Sandra Popescu   
în Andreea Balan
11/06/2018, 09:52
Atac fără precedent la Andreea Bălan! Fostul ei impresar, ieșire furibundă: ”Fătuca asta e la fel de imbecilă și de zglobie ca…” GALERIE FOTO

Lovitură grea încasată de Andreea Bălan! Unul dintre oamenii care o cunosc destul de bine a atacat-o decisiv. Vorbim despre fostul ei manager, Lucian Ionescu, care a fost alături de artistă într-o anumită perioadă, însă Andreea Bălan susține că nu își amintește de el. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Artista a spus despre oamenii de la mitingul PSD că păreau niște oameni triști. Acesta este motivul declanșator al atacului virulent!

Andreea Bălan, atacată de impresar

”Andreei Bălan i s-au părut triști oamenii de la mitingul PSD…Fătuca asta e la fel de imbecilă și de zglobie ca în vremurile în care o impresariam , când îi șopteam înaintea unei emisiuni să spună că a citit și ea o carte, ca nu cumva să zică lumea că e semianalfabetă.Poate că mă voi hotărâ într-o zi să scriu o carte cu toate întâmplările mele din showbiz cu acești cântăcioși”, a spus fostul impresar, care a înființat și manageriat și trupa Candy.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×