Atac fără precedent la Andreea Bălan! Fostul ei impresar, ieșire furibundă: ”Fătuca asta e la fel de imbecilă și de zglobie ca…”

Claudiu Ilie  Sandra Popescu  
înAndreea Balan
11/06/2018, 09:52
Atac fără precedent la Andreea Bălan! Fostul ei impresar, ieșire furibundă: ”Fătuca asta e la fel de imbecilă și de zglobie ca…”GALERIE FOTO

Lovitură grea încasată de Andreea Bălan! Unul dintre oamenii care o cunosc destul de bine a atacat-o decisiv. Vorbim despre fostul ei manager, Lucian Ionescu, care a fost alături de artistă într-o anumită perioadă, însă Andreea Bălan susține că nu își amintește de el. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Artista a spus despre oamenii de la mitingul PSD că păreau niște oameni triști. Acesta este motivul declanșator al atacului virulent!

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Andreea Bălan, atacată de impresar

”Andreei Bălan i s-au părut triști oamenii de la mitingul PSD…Fătuca asta e la fel de imbecilă și de zglobie ca în vremurile în care o impresariam , când îi șopteam înaintea unei emisiuni să spună că a citit și ea o carte, ca nu cumva să zică lumea că e semianalfabetă.Poate că mă voi hotărâ într-o zi să scriu o carte cu toate întâmplările mele din showbiz cu acești cântăcioși”, a spus fostul impresar, care a înființat și manageriat și trupa Candy.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×