Ozana Barabancea a postat o poză cu Andreea Bălan! Fanii au înmărmurit!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
11/09/2018, 21:58
Ozana Barabancea a postat o poză cu Andreea Bălan! Fanii au înmărmurit! GALERIE FOTO
Ozana Barabancea a postat pe Internet o poza cu Andreea Balan, iar fanii s-au inghesuit sa o complimenteze

Ozana Barabancea și-a șocat fanii! Artista a postat recent o fotografie pe o rețea de socializare în care apare alături de Andreea Bălan! Admiratorii săi au rămas cu gura căscată atunci când au realizat că în poza respectivă Ozana Barabancea este cât Andreea Bălan!

Toată lumea a observat că în fotografie Ozana Barabancea și Andreea Bălan au talia aproape identică, așa că fanii au luat cu asalt pagina artistei cu mesaje care mai de care mai laudativ. ”Doamna Ozana, câte kilograme aveți, că parcă sunteți elevă de liceu! Super, felicitări”. ”Cea mai frumoasă /Două frumoase, să fiți sănătoase” au fost doar câteva dintre complimentele primite de Ozana Barabancea.

Citește și Ozana Barabancea, ședință foto la piscină. Medicul i-a recomandat asta

Citește și Ozana Barabancea, sexy printre așternuturi! Cum s-a pozat vedeta, după ce a slăbit și s-a operat

Ozana Barabancea este cât Andreea Bălan, într-o poză recentă

Artista spune că operație nu este suficientă, pentru a avea corpul mult visat. ”Sunt persoane care au crezut doar în operaţie şi atât. Nu ajunge! De trei ori pe zi mănânc, din 5 în 5 ore, n-am renunţat la dulce, dar un an de zile am mâncat proteină animală. Acum am renunţat şi la proteină animală, mănânc peşte, fructe de mare, dar nu mai mănânc ouă, brânză – pentru că ţin post şi pentru că mănânc acum avocado. (…) Am dat jos până acum 42 de kilograme”, a mărturisit Ozana Barabancea.

Cântăreața are în prezent 72 de kilograme și, la o înălțime de 1,71 m, ea își dorește să mai dea jos încă cinci kilograme. Abia atunci, spune Ozana Barabancea, lupta cu kilogramele în plus se va încheia. Toată lupta aceasta se pare că a dat-o pentru a purta din nou rochia de la aniversarea de 30 de ani! Ozana Barabancea și-a făcut o intevenție de micșorare a stomacului pe data de 20 iunie 2017, iar de atunci a slăbit nu mai puțin de 40 de kilograme!

Altă operație pentru Ozana Barabancea

Artista a slăbit, însă nu fără efecte! Ozana a ajuns din nou la bisturiu pentru a scăpa de surplusul de piele rămas după ce a slăbit! ”Am să mă duc la doamna doctor şi am să vorbesc despre operaţia resturilor rămase nefolosite. Deci mai am de treabă. M-am gândit să-mi aranjez bustul, să-mi aranjez toate astea şi vreau să am un beach body. Pentru că am surplus de piele şi pentru că am un bust generos – toată viaţa mea am avut un bust generos, cu care m-am mândrit – acum vreau să mai ajustez, vreau să fiu proaspătă, nouă, scoasă din cutie. (…) Am făcut un an de la operaţie şi va trebui să-mi ajustez pe ici, pe colo nişte lucruri. Am să-mi sacrific această vară, pentru că încep filmările la „Te cunosc de undeva” şi, până încep filmările, vreau să fiu sexy.”, mărturisea Ozana Barabancea în cadrul unei emisiuni TV.

Vreau să vă spun în premieră că mâine am să mă duc la medic şi am să vorbesc despre operaţia resturilor rămase nefolosite. Deci mai am de treabă. M-am gândit să-mi aranjez bustul și zona taliei. Vreau să am un beachbody! Am să îmi sacrific această vară. Până încep filmările la ”Te cunosc de undeva!” vreau să fiu sexy. Intervenţiile le fac pentru surplusul de piele şi pentru că am un bust generos, vreau să-l mai ajustez, dar vreau să fiu proaspătă, ca nou scoasă din cutie. Merg la sală de 3 ori pe săptămână, dar nu ajunge.

Am făcut un an de la operaţie şi trebuie să îmi mai ajustez pe aici, pe acolo câte ceva. De 3 ori pe zi mănânc, din 5 în 5 ore. Nu mănânc carne, ouă, brânză, dar mănânc peşte şi fructe de mare. Nu mi-am dorit să slăbesc pentru a fi un sexsimbol, am vrut să fac asta pentru a fi sanatoasă şi să pot să îmi cresc copiii pentru că eram într-adevăr prea grasă. Mă dureau genunchii, mâncam dezordonat, acum mă hrănesc, nu mananc! Am dat jos 42 de kilograme”, a spus Ozana Barabancea, care a ajuns cât Andreea Bălan, după cum se vede în ultima poză postată pe o rețea de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×