Ozana Barabancea, ședință foto la piscină. Medicul i-a recomandat asta

Maria Cristina    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
26/08/2018, 16:25
Ozana Barabancea, ședință foto la piscină. Medicul i-a recomandat asta GALERIE FOTO
Ozana Barabancea, ședință foto la piscină. Medicul i-a recomandat asta

Ozana Barabancea a făcut o serie de fotografii la piscină. Se pare că medicul i-a recomandat să facă asta. Artista lirică, după ce și-a îndeplinit visul de a arăta așa cum dorește, acum pozează în diferite ipostaze cu mândrie. După ce acum puțină vreme aceasta s-a pozat în așternuturi, acum fotografiile par să o ilustreze pe ea, iar în fundal natura.

Jurata de la ”Te cunosc de undeva” a postat pe contul său de socializare o fotografie, alături de o descriere în care subliniază faptul că medicul i-a recomandat cât mai multe plimbări sau activități în care natura să fie în plrim-plan. ”Așa mi-a recomandat doctorul! Natura să mă inspire, să mă bucur, să ofer și să primesc!”, a scris artista. Iar, cu ocazia acestui mesaj, Ozana Barabancea transmite oamenilor care o admiră și detalii despre începerea emisiunii în cadrul căreia este jurată.

Ozana Barabancea, sedinta foto la plaja.
Artista lirică, după ce și-a îndeplinit visul de a arăta așa cum dorește, acum pozează în diferite ipostaze cu mândrie.

”Peste două săptămâni vreau să vizionăm împreună emisiunea @tecunoscdeundeva.oficial! Vă aștept de Sfânta Maria aici, în limita locurilor disponibile! Când calitatea primează, numărul contează!”, a mai spus aceasta. Comentariile au început să apară în josul postării. Admiratorii artistei au complimentat-o pentru felul în care se îmbracă și, mai ales, arată. ”Îmi place că esti «viu colorată», ceea ce ne dă și nouă o stare se bine !!!???????”, “Frumușică si zâmbitoare ! ?❤”, “Așteptăm cu nerăbdare începerea show-ului «Te cunosc de undeva!”, au spus fanii cântăreței.

Biografie

Ozana Barabancea, sedinta foto la plaja.
Artista lirică este o artistă ce abordează genuri diverse de muzică, de acolo și longevitatea carierei sale.

Ozana Barabancea este, în prezent o solistă foarte apreciată de jazz din România. De asemenea, aceasta este o prezență foarte activă și pe micile ecrane. A fost membră a juriului emisiunii ”Spash!Vedete la Apă” și, în prezent, jurată la emisiunea ”Te cunosc de undeva”. Artista lirică este o artistă ce abordează genuri diverse de muzică, de acolo și longevitatea carierei sale. În trecut a făcut parte din distribuția musicalului Chicago, dar și a filmului Supraviețuitorul. A jucat și în diverse seriale.

Ozana Barabancea, despre copiii ei

Vedeta este o persoană împlinită. Are doi copii mari acum, pe care i-a crescut singură. Acum, povestește cu degajament despre acest lucru. Jurata de la ”Te cunosc de undeva” are o fată, pe nume Gloria și un băiat, pe nume Andrew. În fiul ei, fiind mai mare, are cea mai mare încredere și cel mai de preț sprijin. După ce a divorțat de soțul ei, Sorin Terinte, pentru că ar fi înșelat-o, aceasta și-a crescut singură copiii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×