Iulia Albu desființează apariția căștigătoarei Eurovision 2018 

Ionuţ Cataramă   
în Stiri mondene
13/05/2018, 17:12
Iulia Albu desființează apariția căștigătoarei Eurovision 2018 

Iulia Albu, jurata de la “Bravo, ai stil” a caracterizat intreaga aparitie a Nettei Barzilai pe scena de la Lisabona! Stilistii europeni au mers pe ideea unei alegeri vestimentare nepotrivite. În mod suprinzator, Iulia Albu nu i-a criticat extrem de dur tinuta, insa nici nu a menajat-o pe cantareata!

A scos in evidenta punctele slabe ale rochitei cu colanti, dar a vorbit si despre punctele bune ale “outfit-ului” israelincei! In schimb, nu a putut trece cu vederea coafura, care i s-a parut total gresita!

Iulia Albu desființează apariția căștigătoarei Eurovision 2018

“Atunci cand nu te regasesti neaparat in plaja 90-60-90,pare o idee buna sa adopti un print geometric! Toate ca toate insa, pana la a te confunda cu un tapetul! Asta cu siguranta nu este o idee buna.

Totusi, am vazut si costumatii mai proaste la viata mea si pana la urma adevarul este ca atunci cand lucrezi cu forme mai generoase este destul de dificil sa te limitezi la o rochie cu spatele gol si la bretele spaghetti! Asa incat, apreciez detaliile geometrice ale costumatiei alese de Netta, cat si faptul ca toti dansatorii au fost in aceeasi gama stilistica.

Daca este ceva cu care totusi nu rezonez foarte tare este aceasta coafura de pokemon, care nu ar trebui sa se regaseasca in cazul unei femei cu osatura fetei pe care o are cantareata din Israel!
In acelasi timp, apreciez asumarea cu care poarta acel corset- bustiera, care subliniaza formele ei feminine si transmite mai departe mesajul ca femeia este frumoasa in toate formele ei!”, a conchis Iulia Albu!

Sursă: www.wowbiz.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×