Mihai Albu o desființează pe Iulia Albu. Reacție dură după declarațiile fashion-editorului

Ionuţ Cataramă   
în Authors
12/05/2018, 13:19
Mihai Albu o desființează pe Iulia Albu. Reacție dură după declarațiile fashion-editorului

Mihai Albu o desființează pe Iulia Albu. Mihai Albu a reacționat după ce fosta sa soție, Iulia Albu, a făcut declarații despre noul ei iubit, pe care îl consideră tatăl fiicei lor, Mikaela. Fashion-editorul a afirmat că îl consideră pe actualul ei iubit tatăl fiicei sale, Mikaela. Mikaela este fiica pe care Iulia Albu o are din mariajul pe care l-a avut cu designerul de pantofi Mihai Albu.

După ce a auzit declarația făcută de iulia Albu despre fiica lor, Mihai Albu a luat atitudine pe contul său de pe o rețea de socializare.

Mihai Albu o desființează pe Iulia Albu. Ce a postat pe o rețea de socializare

“Aș lua poziție, dar mă străduiesc să tac, așa cum am făcut de mai mult de un an… ? Fetița mea îmi spune total diferit și eu o cred, este tot ce contează pentru mine!”, a notat Mihai Albu pe Facebook.

“Chiar dacă s-ar întampla asta (n.r. să aibă o nouă parteneră de viață pe care fiica sa să o vadă ca o mamă), eu nu voi încuraja-o s-o numească mamă! Și nici nu aș putea să declar public că ar putea avea altă mamă. Niciodată!!”, a comentat Mihai Albu.

“Este important pentru copil să prețuiască ambii părinti deopotrivă! Și mai important să nu denigrezi celălalt părinte indiferent de câtă ură ai fi adunat… mai ales în fața copilului! Atâta timp cât încurajezi minorul să spună și să creadă că ar avea alt tată, il bulversezi și derutezi premeditat!”, a mai spus el.

“E mama copilului meu, însă cred că exagerează cu acest aspect… mai ales public! În a sa opinie toți părinții divortați își pierd calitatea de părinți… sau poate doar eu!”, a încheiat Mihai Albu.

Sursă: www.libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×