Iulia Albu a atacat-o dur pe Marina Almășan, fără să-i critice ținuta: “Toleranță 0 la porcării”

Victor Anghel   
în Stiri mondene
19/12/2018, 09:14
Iulia Albu a atacat-o dur pe Marina Almășan, fără să-i critice ținuta: “Toleranță 0 la porcării” GALERIE FOTO
Iulia Albu a atacat-o dur pe Marina Almășan, fără să-i critice ținuta: “Toleranță 0 la porcării”

Iulia Albu a lansat critici acide la adresa prezentatoarei Marina Almășan, după ce aceasta a făcut publice câteva imagini surprinse într-o gospodărie din Maramureș, unde Igatul porcilor a luat startul mai devreme. Cunoscuta moderatoare TV nu e singura care a fost luată în colimatoriu pentru că s-a lăsat prea mult dusă de spiritul Crăciunului care i-a cuprins pe multe dintre vedetele de la noi. Lavinia Pîrva, pianul Andreei Marin, Octavia Geamănu, Andreea Raicu și Carmen Tănase au fost și ele atacate dur de fosta jurată de la “Bravo, ai stil!”.

Marina Almășan s-a fotografiat în mai multe ipostaze alături de un porc sacrificat pentru masa de Crăciun. Imaginile nu au fost deloc pe gustul Iuliei Albu, care și-a început valul de critici spunând: “Selfie cu scroafa (Cum? Este porc?!)”.

Iulia Albu, atac dur la adresa Marinei Almășan

Când a atacat dur gestul Marinei Almășan, Iulia Albu i-a rugat pe internauți să lase un comentariu la articolul postatpe site-ul său în care să o lămurească în care parte a imaginii făcută publică și de ea este porcul.

“Eu am 0(zero) toleranță la PORCării în general, nu doar de Crăciun. Mi se pare stupid, urât și vomitiv (aha, acesta este un cuvânt care îmi place) să te pozezi în acest fel, tu pretinzându-se în general, dar mai ales în special, o mare doamnă.

Deși, mărturisesc că-mi este greu să identific porcul din imagine… Lăsați un comentariu mai jos în care să-mi scrieți cine este doamna și cine este porcul.

Vă pupă cu drag și drac, Domnița de Alba”, a scris fashion editorul pe blogul său.

 

Un colaj cu mai multe vedete de la noi, printre care se numără Lavinia Pîrva, Andreea Marin, Marina Almășan, Andreea Raicu și Carmen Tănase

Despre celebra actriță, Iulia Albu a spus pe blogul său: “Mă surprinde foarte tare Carmen Tănase și cât de nesperată această abordare instagramista mai rar întâlnită în generația actriței… Și apreciem că doamna nu folosește pungi din plastic, în caz contrar nu vrem să ne închipuim prin ce ar fi trecut biata pisică”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×