Iulia Albu, critici severe la adresa îndrăgitului cântăreț Smiley!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
06/09/2018, 14:33
Iulia Albu, critici severe la adresa îndrăgitului cântăreț Smiley!
Iulia Albu l-a criticat grav pe canteretul Smiley

Iulia Albu i-a adus critici serioase lui Smiley! Fashion editor-ul a fost atât de frapată de aparițiile artistului din ultimul timp, încât i-a rezervat un loc special într-un nou articol postat pe blogul său, unde și-a exprimat părerea despre sacourile purtate de talentatul cântăreț.

Jurata de la “Bravo, ai stil!” este nemulțumită de alegerile lui Smiley atunci când vine vorba despre sacouri, deși, e conștientă că unele dintre ele îi sunt recomandate. Iulia Albu a sugerat ca 5%dintre numeroșii urmăritori ai cântărețului de pe rețelele de socializare să-l întrebe atunci când îmbracă un sacou nepotrivit: “De unde vii la ora asta, pe unde ai umblat? Vii cu haina șifonată și cu părul deranjat?”.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Citește și Smiley a rescunoscut relația cu Gina Pistol! „E o femeie ideală!”

Citește și Gina Pistol, gafă uriaşă sau doar o apariţie provocatoare? Rochia a fost prea transparentă!

Criticile Iuliei Albu, care s-au abătut asupra lui Smiley, atrase din cauza sacourilor purtate de artist

“Smiley Omul este un om ca noi toti. Are zile in care isi spala singur parbrizul masinii, zile in care incearca sa mediteze si nu reuseste, si zile in care se spanzura pur si simplu de un candelabru. Mai rau este cu zilele in care decide să poarte aceste sacouri atroce pe care Dumnezeau stie cine i le-a recomandat. «Definitely» a no, no.

Propun ca de fiecare data cand le poarta, 5% din cei 1 milion de followers sa-l intrebe: «De unde vii la ora asta, pe unde ai umblat? Vii cu haina sifonata si cu parul deranjat?»”, a scris vedeta pe blogul ei.

Despre Smiley Andrei Tiberiu Maria, cunoscut sub numele de scenă Smiley, vă putem spune că este un cântăreț, compozitor, producător, prezentator și actor român, fost membru al trupei Simplu. Artistul a început și o carieră solo, iar în 2008 și-a lansat primul album – „În lipsa mea”.Andrei s-a născut pe data de 27 iulie 1983 în Pitești, județul Argeș.

CRBL l-a promovat în muzică

Într-un interviu, acesta declara că în copilărie a fost un băiețel agitat, care nu putea sta locului o clipă. Totul a decurs „normal” până la vârsta de zece ani, când plăcerea lui Andrei de a asculta muzică s-a transformat în plăcerea de a cânta. În anul 2001, CRBL avea să-i propună lui Andrei să facă parte din trupa Simplu, după ce inițial încercase să obțină un loc în formația Akcent.

Deși propunerea a venit din partea unui membru al trupei, Smiley a dat proba la casa de discuri Roton. Ca membru al formației, Andrei a fost nevoit să învețe să danseze. Datorită atitudinii sale joviale, Andrei a primit porecla de „Smiley”, poreclă pe care o folosește în prezent ca nume de scenă Succesul ca artist pop i-a permis colaborarea cu numeroși artiști români. În 2009 și-a fondat propria casă de producție, HaHaHa Production. Ea corespunde mult cu numele de scena al artistului. În 2016, proiectele susținute de Smiley sunt: Cabron, Sore, Radio Killer, Don Baxter, Feli, SHOT, Silviu Paşca, Paul Damixie şi Jazzy Jo. Smiley și frumoasa Gina Pistol formează un cuplu din vara anului trecut.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×