Gina Pistol, gafă uriaşă sau doar o apariţie provocatoare? Rochia a fost prea transparentă!

Claudiu Ilie  
înGina Pistol
28/06/2018, 00:02
Gina Pistol, gafă uriaşă sau doar o apariţie provocatoare? Rochia a fost prea transparentă!GALERIE FOTO
Gina Pistol a fost cerută în căsătorie

Gina Pistol a fost cerută în căsătorie, iar blondina a spus ”Da!”. ”Incidentul” a avut loc chiar în finala show-ului de televiziune Chefi la Cuțite, ajuns la ediția a 5-a și prezentat de frumoasa Gina Pistol. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Mondena a radiat într-o rochie care îi scotea în evidenţă atuu-rile fizice şi a primit în dar flori de la cei trei chefi.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Gina Pistol a fost cerută în căsătorie, din nou

„Nu am fost niciodată atât de festivi până acum. Zici că mergem la nuntă” a declarat chef Scărlătescu. „Gina Pistol, îl iei în căsătorie pe Cătălin Scărlătescu?” a venit întrebarea lui chef Dumitrescu, iar răspunsul blondinei a surprins pe toată lumea. „Da!” a răspuns promt al frumoasei Gina Pistol. Continuarea a adus ropote de aplauze! „M-a mai luat de vreo două ori” a fost completarea lui Cătălin Scărlătescu. Câştigătorul ”Chefi la Cuțite” este Bogdan, din echipa albastră, care a plecat acasă cu premiului de 30.000 de euro.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×