EXCLUSIV. Am aflat care sunt finaliștii Chefi la Cuțite! Lovitură cumplită pentru unul dintre chefi!

Claudiu Ilie   
în Poze haioase
26/06/2018, 12:56
EXCLUSIV. Am aflat care sunt finaliștii Chefi la Cuțite! Lovitură cumplită pentru unul dintre chefi! GALERIE FOTO

Am aflat care sunt finalistii Chefi la Cuțite ai ediției cu numărul 5! După o luptă crâncenă în semifinală, unde fiecare dintre cei trei chefi au avut câte doi reprezentanți, astazi numai trei dintre concurenţi își vor disputa finala! VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Știrea bombă de-abia acum vine! Am aflat care este chef-ul care nu are niciun concurent în finală, deși la începutul show-ului dădea asigurări că aceasta va fi ediția lui, când va ieși campion! Este vorba despre… o mare surpriză! Nu are pe nimeni în finală!

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Finaliștii Chefi la Cuțite au apărut pe clos

Cel puțin așa s-a văzut în imaginea prezentată de Antena 1 în spotul de prezentare a finalei de marți seară! Dovada este: reflexia finalistilor pe un clos! Din imaginea pe care o puteți vedea în GALERIA FOTO, se vede cu ochiul liber cine sunt cei trei finalişti! Așadar, cine sunt chefii care au concurenți în finală? Cine are doi concurenţi, cine are unul singur şi cine nu are pe nimeni? Intră pe GALERIA FOTO şi află răspunsurile!

 

Închide ×