Imagini unice! Cum arată Iulia Albu în costum de baie! Ce se ascunde, de fapt, sub hainele largi şi ciudate pe care le poartă

în Femei frumoase
02/02/2018, 18:00
Imagini unice! Cum arată Iulia Albu în costum de baie! Ce se ascunde, de fapt, sub hainele largi şi ciudate pe care le poartă GALERIE FOTO

Ne-am obişnuit s-o vedem la televizor îmbrăcată foarte ciudat, ba cu nişte ochelari de motociclist, ba cu nişte agrafe în gură, mai cu o găină-n braţe, ori cu fuste cu un design pe care nimeni nu-l înţelege. Iulia Albu însă s-a hotărât să ne arate mai mult!

După doi ani în care nu şi-a arătat trupul perfect, fashion editorul a decis să se pozeze în costum de baie. Iulia a postat pe blogul personal câteva fotografii realizate la un centru SPA la Sibiu. Aşa cum ne-a obişnuit deja, a ales o ţinută specială şi la piscină.

Iulia Albu, fără haine! Cum arată, de fapt, trupul ei

„Si uite asa avem primele imagini cu Domnita Flapper Girl in costum de baie din ultimii doi ani. Va marturisesc ceva: ADOR soarele. URASC insa ce efect are asupra pielii mele. Si cum altfel sa isi pastreze Domnita tenul de portelan decat fugind de soare?”, a scris Iulia Albu pe blog.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×