Iulia şi Mihai Albu nu-şi mai vorbesc, iar motivul este HALUCINANT

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
20/12/2015, 18:24
Iulia şi Mihai Albu nu-şi mai vorbesc, iar motivul este HALUCINANT GALERIE FOTO
Război total între Mihai Albu și fosta soție

Mihai Albu si fosta sa sotie, Iulia, au ajuns dusmani de moarte. Desi la TV se limiteaza in a se intepa unul pe celalalt, CANCAN.ro a aflat cum stau, in realitate, lucrurile intre ei. Au format unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, motiv pentru care au luat pe toata lumea prin surprindere in 2013, atunci cand au anuntat ca divorteaza.

Desi s-au despartit din punct de vedere legal, creatorul de pantofi si sotia sa au continuat sa se vada de dragul fiicei lor, ba chiar au si incercat sa se impace de cateva ori. Fiecare tentativa s-a solfat insa, de fiecare data, cu un esec. In ultima vreme, Iulia Albu il ataca ori de cate ori are ocazia pe fostul sau sot, ba chiar a ajuns sa spuna despre el public faptul ca nu ii mai poarta incaltamintea, deoarece Mihai Albu nu mai este un brand consacrat.

Designerul a ramas, insa, acelasi barbat galant, asa ca nu a dorit sa ii dea replica mamei fiicei lui, considerand ca nu ar fi nepotrivit. Motivul pentru care Iulia are aceasta atitudine agresiva pare a fi faptul ca Mihai este vazut din ce in ce mai des in preajma altor femei.

CLICK SUS PE GALERIA FOTO 

Sunt pe cale sa inceapa sa un adevarat razboi!

Revista CIAO! l-a fotografiat la inceputul acestei luni sarutandu-se cu alta femeie, chiar in fata fiicei lui. Femeia se numeste Nicole, este o afacerista de top si locuieste la Roma. Designerul a declarat si de aceasta data ca femeia ii este doar prietena. Pozele au inrait-o si mai tare pe fosta doamna Albu, care a marturisit ca se bucura ca sotul sau si-a gasit o femeie mai in varsta. Mihai si-a iesit atunci din minti si a mers la ea la usa, pentru a-I cere sa inceteze:

Ce trist ca acesti oameni au ajuns la asa ceva. Mihai este foarte afectat de cele spuse de Iulia si incearca sa isi pastreze calmul, de dragul fiicei lor. Chiar si atunci cand se vad fata in fata, ea are o atitudine agresiva, extrem de aroganta. Asta l-a facut pe Mihai sa ii arunce vorbe grele, precum ca a uitat de unde provine si cine a ajutat-o sa devina ceea ce e. I-a spus sa se potoleasca, pentru ca altfel vor ajunge la scandaluri urate si nu este cazul. Insa, Iulia nu are de gand sa arate cea mai mica urma de respect pentru tatal copilului ei”, a declarat un apropiat al celor doi, pentru CANCAN.ro.

Sursă: www.cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×