Horoscopul dragostei, azi 8 septembrie 2018: Avem la orizont un început în amor

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
07/09/2018, 19:17
Horoscopul dragostei, azi 8 septembrie 2018: Avem la orizont un început în amor
Horoscopul dragostei pentru ziua de sambata, 10 septembrie 2018.

Conform horoscopul dragostei, azi 8 septembrie, se anunță la orizont un început în amor. Vara se pare că a lăsat în urma ei un spirit fierbinte, care aduce unele zodii în pragul de a lua decizii radicale sau de a se iubi cu foc. Și, chiar dacă vara a adus aglomerație, plimbări, acum pare să apară mai multe schimbări ca în anotimpul cald. În această lună vom înțelege exact se simțim pentru partener, pentru posibilul partener ori pentru persoanele care ne înconjoară.

Horoscopul dragostei în funcție de zodie

Un început aduce ca un câmp de luptă între ceea ce simțim și ceea ce vrem. După opoziția anterioară a Soarelui în Neptun, noi lucruri vor face ca luna septembrie să fie luna în care se adună toate. Se va aduce în calcul și  un alt mod de a manifesta iubirea față de partener sau alt mod de a ne manifesta în fața posibilului partener.

Zodia Berbec

Această zi le aduce Berbecilor o atmosferă numai bună de iubire, romantism. Dacă până acum poate ți-ai neglijat jumătatea, acum simți că e momentul potrivit de a o surprinde cu ceva. Trebuie să recuperezi timpul pierdut.

Citește și: Povestea filmului ”The Nun” a fost inspirată din fapte reale?

Citește și: Tania Budi în costum de baie la 50 de ani! Care este secretul vedetei

Citește și: Delia, din nou în vacanță! Cât de mult a petrecut alături de Roxana Ionescu

Zodia Taur

Taurii, încăpățânați de fel, sunt focusați pe partea profesională. De aceea, este recomandat să ai mai mult în vizor partenera vieții tale. Amintește-ți că mai presus de toate, ai nevoie de iubire.

Zodia Gemeni

Fii pe fază, vine iubirea și pe strada ta! Un apropiat îți face ochi dulci. Iar, cu această ocazie, dacă ești singur, să nu eziți o secundă. Simți că ai nevoie de iubire.

Zodia Rac

Astăzi Racii, în prima parte a zilei, se înconjoară de persoane dragi. De ceva vreme tot vrei să te simți admirată, dar astăzi e ceva special. Încerci cu orice chip să atragi atenția cuiva din preajma ta. Faci ce faci și aduci privirea omului pe care-l vrei asuprea ta.

Zodia Leu

Prima parte a zilei ți se pare sufocantă numai gândindu-te la câte ai de făcut, și toate duc spre sfera banilor. Astfel că, spre seară decizi că nu e timp de pierdut cu așa ceva și încerci să te destinzi pe cât posibil.

Zodia Fecioară

Ai parte de niște tranformări. Începi să vezi lumea altfel, ceea ce duce și la sentimentele pe care le simți. Se pare că uimești pe toată lumea cu această nouă atitudine, dar partenerului tău de viață îi va plăcea cel mai tare.

Zodia Balanță

Berbecii au astăzi o zi agitată. Ceva pare să nu le convină și de aceea atrag în jurul lor persoane cu interese ascunse. Recomandat este să te liniștești puțin și să fii mai atent la oamenii carei ntră în viața ta.

Zodia Scorpion

Scorpionii astăzi exagerează tot ce prind! Îți urmezi pasiunile, visurile, dar trebuie să încetezi în a-i mai ignora pe cei dragi ție. Fă în așa fel încât să repari cât mai poți ce ai stricat. Partenerul tău de viață pare să aibă cea mai mare nevoie de asta, pentru că a fost neglizat intens de tine.

Zodia Săgetător

Săgetătorii se simt astăzi blocați de tot ce le apre în acea zi în cale. Cu toate acestea, ai grijă la discuțiile pe care le ai cu partenerul tău. Nu e o perioadă buna pentru discuții pentru că, inevitabil, vor duce la conflict.

Zodia Capricorn

Capricornii au, în prima parte a zilei, parte de ceva ce le va indica faptul că se schimbă unele lucruri în relația de cuplu. Dar, nu uita că numai de tine depinde tot ce se întâmplă.

Zodia Vărsător

Soluția pentru astăzi se rezumă la felul în care te raportezi la persoanele dragi. Ai niște conflicte cu o persoană dragă, așa că ai grijă la ce spui. Dar, orice ar fi, să nu te lași deoparte părerea de dragul de a nu te certa.

Zodia Pești

Apar unele tensiuni din punct de vedere sexual. Trebuie să discuți cu partenerul de viață intens pentru asta. Se pare că rezolvarea stă în mâinile tale, iar, chiar dacă partenerul nu îți reproșează nimic, găseste soluția pentru a vă simți mai bine decât acum.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×