Horoscop săptămânal 3-9 septembrie! Câteva zodii își vor găsi nașul, săptămâna aceasta!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
02/09/2018, 14:41
Horoscop săptămânal 3-9 septembrie! Câteva zodii își vor găsi nașul, săptămâna aceasta!
Horoscop săptămânal 3-9 septembrie. Cateva zodii isi gasesc nasul!

Vă prezentăm horoscopul săptămânal pentru perioada 3-9 septembrie. Mai multe zodii vor ajunge față în față cu persoanele care îi vor pune în situații mai puțin plăcute. Există însă și nativi care își vor găsi parteneri de încredere, în acest interval. Să vedem care sunt aceștia!

BERBEC

Se anunță o săptămână plină de neprevăzut pentru nativii acestei zodii. Luna Nouă de duminică se află în casa sănătății pentru nativii zodiei Berbec, iar acest lucru este exact imboldul de care au nevoie pentru a începe să aibă un stil de viață mai sănătos și să facă mai multe exerciții fizice.

TAUR

Zilele aceastea, nativii zodiei Taur sunt în centrul atenției. Cineva special își face loc în viața lor, iar existența li se schimbă la 180%. Nu va fi vorba întotdeauna de o persoană de care se vor îndrăgosti fără scăpare, în cazul unor nativi ai zodiei Taur ar putea fi vorba despre un șef sau despre un prieten.

Horoscop săptămânal 3-9 septembrie

GEMENI

Pentru nativii zodiei Gemeni, Luna Nouă din 9 septembrie se formează în casa familiei. Din acest motiv, aceștia se vor simți mai apropiați de cei dragi, le vor cere sfatul mai mult și vor dori să petreacă mai mult timp împreună cu aceștia.

RAC

Nativii zodiei Rac nu trec prin cea mai frumoasă perioadă din viața lor, iar acest lucru îi face să fie nostalgici și mult mai pretențioși ca de obicei. Începutul săptămânii îi prinde pe nativii zodiei Rac extrem de frustrați, mai ales în legătură cu locul de muncă. Anumite discuții de la serviciu le provoacă o stare de stres, care se vor diminua abia spre finalul săptămânii. Acestor nativi li se recomandă să fie mai raționali și să nu plece urechea la tot ceea ce aud, deoarece zilele acestea tind să facă din țânțar armăsar.

LEU

Nativii zodiei Leu încep săptămâna cu multe schimbări în viața lor, deoarece au planuri mari de viitor și doresc să le arate tuturor adevărata lor putere. Se anunță o săptămână plină de vizite, de negocieri și de planuri pe care le fac în toate sectoarele vieții lor.

FECIOARĂ

Urmează o săptămână în care nativii zodiei Fecioară se preocupă mai mult de câștigurile financiare și își fac planuri cu banii pe care îi câștigă. Unii nativi ai zodiei Fecioară se gândesc la investiții mari. Fie că este vorba despre o casă nouă ori despre o afacere nouă, este momentul prielnic pentru nativii zodiei Fecioară să se folosească de banii strânși ca să își cumpere ceva important.

BALANȚĂ

Urmează niște zile destul de dificile pentru nativii zodiei, deoarece nu se simt în largul lor în locul în care muncesc sau lângă persoanele cu care sunt. Balanțele experimentează zilele acestea mai multe stări de nervozitate și de critică ori de autocritică pentru că aproape nimic nu le convine.

SCORPION

Nativii acestei zodii încep săptămâna cu o mare schimbare în viața lor. Fie că este vorba despre un abonament la sală ori despre o dietă nouă, nativii zodiei Scorpion își doresc ca în această săptămână să se schimbe, să revină la o formă de invidiat și să facă furori printre cei din jur.

SĂGETĂTOR

Nativii acestei zodii au o săptămână destul de bună, fără evenimente majore care să le tulbure liniștea, iar din acest motiv trebuie să profite din plin de aceste zile. Cei care se gândesc la o reconversie profesională au ocazia săptămâna aceasta să facă niște cursuri sau să aleagă să studieze un domeniu care îi încântă.

CAPRICORN

Unii nativi ai zodiei Capricorn sunt întreaga săptămână pe drumuri. Au o săptămână extrem de agitată, în care au de rezolvat o mulțime de lucruri și prea puțin timp pentru a face tot ceea ce își doresc. Luna Nouă de duminică îi face pe nativii zodiei să spere la mai multe lucruri de la ei și de la cei din jurul său.

VĂRSĂTOR

Pentru nativii zodiei Vărsător, a venit vremea să ia decizii extrem de importante pentru existența lor. Fie că este vorba despre viața personală sau de cea profesională, nativii zodiei Vărsător vor încheia săptămâna complet schimbați.

PEȘTI

Urmează o săptămână plină de provocări pentru nativii zodiei Pești, care au nevoie să facă urgent anumite schimbări în viața lor deoarece anumite probleme de sănătate s-ar putea să le dea de furcă în această săptămână. Niște analize nu ar strica zilele acestea, precum și o alimentație mai sănătoasă pentru a reveni pe linia de plutire.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×