FERESTE-TE DE EL! Cu ce nativ sa nu faci AMOR în funcţie de ZODIA TA

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
25/10/2015, 13:35
FERESTE-TE DE EL! Cu ce nativ sa nu faci AMOR în funcţie de ZODIA TA

Lucrurile intre doua persoane pot sa mearga bine pana la dormitor. Exista zodii care pur si simplu nu au nimic in comun din punct de vedere sexual.

Berbec

Dinamic, te aprinzi repede si arzi cu flacara mare. In lipsa stimulilor, parjolul ti se stinge. Tocmai de asta, nu ti se potriveste compania sexuala a unui nativ din Capricorn, care este mult prea calculat, iar Pestii sunt totusi mult prea sensibili si nu reusesti sa rezisti felului in care se „pisicesc” in pat.

Taur

Nu te aventurezi cu ochii inchisi pe un teren necunoscut, intrucat tie iti place stabilitatea chiar si cand vine vorba despre amorul carnal. De asta vei considera Berbecul mult prea grabit si prea imprudent. De asemenea, incapatanarea ta nu se acordeaza defel cu orgoliul Leului, iar statornicia ta se va lovi de libertinajul sexual al Sagetatorului.

Gemeni

Te implici rar in relatii bazate exclusiv pe sex si asta intrucat pentru tine legaturile mentale sunt mai importante. Din acest motiv, nu faci casa buna cu un nativ din Scorpion, spre exemplu. Intensitatea si obsesiile acestui nativ te obosesc. Capricornul, pe de alta parte, te intriga cu rigiditatea si cu tristetea lui chiar si atunci cand face dragoste.

Rac

Cauti certitudinile si esti foarte atent cui iti incredintezi inima. De aceea, rar vei ajunge sa faci amor la intamplare. Ai un temperament total diferit de cel al cerebralului nativ din Gemeni si nu veti interactiona bine in dormitor. Te atrage energia sexuala a Sagetatorului, insa e clar ca nu e ceea ce iti trebuie.

Leu

Ai o mare chemare pentru dragoste si o uriasa forta de atractie. Ai tendinta de a-ti asuma un rol dominant in pat, drept urmare, cu un nativ din aceeasi zodie cu tine vor iesi scantei la propriu si nu in sensul bun. Relatia fizica cu un nativ Pesti iti va aduce o multime de frustrari, iar cu un Capricorn nu vei gasi deloc puncte compatibile.

Fecioara

Visezi la amantul experimentat care sa te elibereze de inhibitii. Atentie, insa. In niciun caz o Balanta nu va face asta. E destul de comoda si aveti diferente mari de comportament. Gandeste-te de doua ori inainte sa te bagi in patul unui Varsator. E neatent si iti va da peste cap toate tabieturile si toata linistea.

Balanta

Iti place sa fii alintat si adorat. Sexual, ramai totusi un rational, pentru care excitatia se produce mai intai la nivel mental. Nu te leaga o atractie ravasitoare de Balante, motiv pentru care nu veti avea o relatie sexuala cu scantei. Nu e recomandata nici cea cu un Capricorn, care tinde sa iti afecteze echilibrul proverbial.

Scorpion

In pat, esti in stare sa iti inalti partenerul la ceruri, apoi sa il cobori in abisuri. Ai nevoie insa de cineva care sa reziste pasiunii tale si chiar daca ai crede ca vei face casa buna cu un Scorpion relatia sexuala vulcanica va fi insa extrem de alambicata. Nici cu un Varsator nu veti reusi sa va satisfaceti reciproc.

Sagetator

Nu esti deloc timid, ba chiar ai un instinct sexual puternic. Te incita experientele noi, iar un Rac nu ar fi niciodata de acord cu asta. Nici tie nu ti-ar placea amorul cu el, care e prea lent si prea sensibil. De asemenea, ai un ritm mult prea diferit de nativul din Pesti motiv pentru care nici relatia de alcov nu rezista.

Capricorn

Pentru tine, sexul este o necesitate trupeasca. Si cam atat. Bariera ta rigida il tine la mare distanta pe entuziastul si inflacaratul Berbec, care nu poate intelege cum de esti atat de rece cand vine vorba despre amor. Te imprietenesti cu nativul Gemeni, dar cand e vorba despre dragoste carnala nu mai sunteti pe aceeasi lungime de unda.

Varsator

Devii foarte activ sexual abia atunci cand iti intalnesti marea dragoste. Pana atunci, esti destul de rezervat in privinta relatiilor intime. Nu vei comunica foarte bine pe plan sexual cu un nativ din aceeasi zodie cu tine, iar intensitatea Scorpionului te bulverseaza, te tensioneaza. Ai gusturi deosebite in materie de sex si cu nativul din Rac.

Pesti

Cu greu poti disocia sexul de simtire, iar asta iti confera o mare capacitate de a iubi. Te atrage stralucirea Leului si reusesti sa te autoiluzionezi in privinta lui, dar atunci cand ajungeti in pat realizezi ca aveti atat de putine in comun. Iar daca vrei doar o aventura, atunci poti accepta provocarea unui Sagetator, insa pe termen lung, relatia voastra amoroasa se va deteriora grav.

Sursă: www.kfetele.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×