Vedete românești născute în zodia Rac!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
30/05/2018, 14:06
Vedete românești născute în zodia Rac!
Vedete romanesti nascute in zodia Rac

Este adevărat că nativii din zodia Rac dau mereu înapoi, însă doar din fața grosolăniei și a răutății gratuite. Relațiile, viața profesională, dragostea și căsnicia sunt influențate de trăsăturile lor dominante. Racul este cel mai vulnerabil din tot zodiacul. Trăsăturile sale se circumscriu sensibilității. Racul este romantic și emotiv. Nativul în Rac excelează în lucrul migălos, de mare finețe. Poate îmbrățișa o carieră în artele plastice, poate fi un excelent creator de bijuterii, un designer sau un decorator de interioare. Poate fi un mecanic de excepție. Meseriile devenite rare, înrudite cu arta – lutier, acordeor de instrumente muzicale – au mare nevoie de profesioniști cu finețea și răbdarea Racului. În organizarea muncii, este bine ca Racul să aibă o mare parte de lucru individual, pentru că este puțin probabil să-și găsească coechipieri la fel de perfecționiști. Natura sa dependentă și cu rezistență redusă la stres îl recomandă mai mult pentru poziția de angajat și mai puțin pentru cea de liber profesionist sau de întreprinzător.

Bărbatul Rac este mai degrabă un păstrător al tradiției în viața de cuplu și de familie, ceea ce nu înseamnă că își ține partenera la respect sau o brutalizează în vreun fel – dimpotrivă, o ocrotește și o menajează, luându-i cu plăcere poverile gospodărești de pe umeri. Îi place să o vadă frumoasă și fericită. Trebuie, la rândul lui, ocrotit, pentru că suferă mult dacă se simte neglijat sau trădat. Femeia Rac este dependentă de bărbatul ei și nu este fericită decât în cuplu. Este pasionată de gospodărie cu tot ce înseamnă ea și reușește să-și păstreze cochetăria în ciuda faptului că tot timpul își găsește ceva de făcut prin casă sau în jurul ei. Este o mamă foarte iubitoare, dar exagerat de grijulie și sperioasă. Tinde să-și copleșească afectiv copiii – mai ales fiii – și să le întârzie maturizarea și independența.

Vedete românești Rac

Nativul în Zodia Racului reacționează psihosomatic la stres, iar oboseala cronică îl poate îmbolnăvi grav. Zona sa cea mai vulnerabilă este stomacul, gastrita și ulcerul fiind afecțiuni frecvent întâlnite la Raci.

Vedete feminine românești născute în zodia Rac

Andreea Raicu s-a nascut pe data de 18 iulie 1977

Andreea Bălan s-a născut pe data de 23 iunie 1984

Angela Similea s-a născut pe data de 9 iulie 1946

Aniela Petreanu s-a născut pe data de 12 iulie 1981

Cristina Dochianu s-a născut pe data de 10 iulie 1984

Gabriela Vranceanu Firea s-a născut pe data de 13 iulie 1972

Madalina Manole s-a născut pe data de 14 iulie 1967

Vedete masculine românești născute în zodia Rac

Ilie Nastase s-a născut pe data de 19 iulie 1946

Puya s-a născut pe data de 22 iulie 1979

Șerban Huidu s-a născut pe data de 16 iulie 1976

Ionut Rada s-a născut pe data de 6 iulie 1982

Adrian Nastase s-a născut pe data de 22 iunie 1950

Petre Roman s-a născut pe data de 22 iulie 1946

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×