Delia, din nou în vacanță! Cât de mult a petrecut alături de Roxana Ionescu

Ana Chivu   
în Stiri mondene
06/09/2018, 16:06
Delia, din nou în vacanță! Cât de mult a petrecut alături de Roxana Ionescu GALERIE FOTO
Delia petrece cu foc in vacante

Delia, din nou în vacanță! Cât de mult a petrecut alături de Roxana Ionescu? Delia se află acum într-o vacanță în Grecia alături de o gașcă mare de prieteni. În urma pozelor și a filmulețelor video puse pe contul ei de Instagram ne dăm seama cât de mult se distrează artista.

Se pare că a ales să profite din plin de razele soarelui și de compania prietenilor. Aceasta a plecat cu o gașcă mare din România, formată din sora acesteia, cumnatul, soțul acesteia, Roxana Ionescu și iubitul său, și mulți alții.

Citește și: Horoscop zilnic 7 septembrie 2018! Una dintre zodii se pregătește de război!

Citește și: Iulia Albu, critici severe la adresa îndrăgitului cântăreț Smiley!

Delia, din nou în vacanță! Cât de mult a petrecut alături de Roxana Ionescu

Iubita cântăreața se bucură la maxim de locurile vizitate, de frumusețea locurilor și de prietenii ei apropiați. Recent a pus o serie de filmulețe pe contul său personal de instagram în care arată fanilor ce mult îi priește timpul liber. Roxana Ionescu și Delia au fost filmate de cumnatul Deliei în timp ce dansau de mama focului, încercând să nu scape paharul situat fix pe bustul acestora.

Cântăreața este cunoscută pentru faptul că îi place la nebunie să călătorească, lucru ce l-a declarat în nenumărate rânduri. Blonda a ales de-a lungul anilor diverse destinații pentru timpul liber scurt pe care îl are. După muncă și răsplată! Delia, după numeroasele concerte pe care le are, alege să plece în excursii și vacanțe inedite care să o relaxeze și să își încarce bateriile la maxim.

Destinații superbe cu bani puțini

Cântăreața merge în destinații exotice cu sume minime. Ori de câte ori are puțin timp liber, merge într-o vacanță alături de soțul ei. Se pare că cei doi nu fac gaură în bugetul familiei, și că aceștia nu cheltuiesc peste măsură, cu toate că se distrează la maximum. Delia și Răzvan, soțul acesteia, fac parte dintr-un fel de joc piramidal de turism. Acesta face ca accesul la tot felul de vacanțe să fie nelimitat, dar câștigă și bani dacă reușesc să coopteze și alți membri. Cei doi au reușit să alăture și alte persoane, dat fiind faptul că se află în această afacere de câțiva ani buni.

Cântăreața și soțul ei au parte de reduceri destul de mari, de aceea scot puțini bani din buzunar pentru amintirile pe care o să le aibă. Prin urmare, Delia a reuțit să viziteze Asia, Europa și numeroase de insule exotice. Banii pe care îi cheltuiește în vacanțe sunt cei pe care îi dă pe biletele de avion și cheltuielile personale de pe haine sau accesorii. Mai ales în locuri noi artista nu se abține să nu caute fel de fel de piese vestimentare extravagante cu care să-i încânte pe fanii ei în timpul concertelor.

Delia și vacanțele

Delia arată spectaculos la cei 36 de ani. Silueta ei le poate face pe alte femei invidioase de formele și silueta ei.Din acest motiv nu se sfiețte deloc să-și arate trupul, așa că se lasă fotografiată și filmată în costum de baie. În postările sale de pe instagram se poate vedea de unde își ia energia pe care o transmite mai departe fanilor în concertele sale. Fericită și relaxată profită de fiecare moment alături de gașca sa de prieteni și de oamenii iubiți.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×