Delia încinge Internetul cu poze din vacanţă! Se bronzează la 30 de grade Celsius!

Filon Stan   
în Femei frumoase
09/01/2018, 15:17
Delia încinge Internetul cu poze din vacanţă! Se bronzează la 30 de grade Celsius! GALERIE FOTO

Delia a fugit din ţară pentru a-şi cheltui banii câştigaţi de Sărbători! Şi nu au fost puţini deloc! De când a plecat în vacanţă, Delia îşi înnebuneşte fanii în fiecare zi cu poze de acolo. Delia se bronzează la 30 de grade Celsius, dar nu şi-a uitat fanii. Îi ţine la curent cu absolut tot ce face şi vede în India şi Maldive: peisaje, plaje, oameni, mâncare. VEZI MAI MULTE IMAGINI SUS, ÎN GALERIA FOTO!

Dintre zecile de poze postate de Delia din vacanţă, câteva le-au atras atenţia în mod deosebit prietenilor ei virtuali. Artista a încins Facebook-ul şi Instagram-ul cu câteva poze în costum de baie, la malul mării. Imaginile au strâns zeci de mii de like-uri şi sute de comentarii.

Delia a fugit de frigul de acasă! Încinge Internetul cu poze din vacanţă!

Recent, frumoasa vedetă şi-a mărit tarifele! Pentru a putea-o avea de Delia la nuntă, trebuie să scoţi câteva mii de euro bune din buzunar. În urmă cu aproximativ un an, blondina cerea în jur de 6.000 de euro, însă din vara trecută, ea a mai adăugat 2.000 de euro la tarif. Astfel că, dacă vrei să-ţi cânte Delia la nuntă, va trebui să plăteşti suma de 8.000 de euro.

Artista are mai multe firme. Cele trei firme ale Deliei i-au adus acestieia un profit total, în 2016, de aproximativ 400.000 de euro, aşadar, să tot pleci în vacanţă!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×