Tania Budi în costum de baie la 50 de ani! Care este secretul vedetei

Sandra Popescu    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
07/09/2018, 17:13
Tania Budi în costum de baie la 50 de ani! Care este secretul vedetei GALERIE FOTO
Tania Budi, adoră să pozeze în costum de baie, chiar dacă are 50 de ani

Tania Budi a împlinit pe 6 februarie vârsta de 50 de ani, îmsă arată incredbil în costum de baie. În concluzie, toate femeile se întreabă care este de fapt misterul vedetei pentru a avea un așa corp. Spre norocul tuturor, aceasta are un secret total banal în aparență. Acum o vreme, în cadrul unui interviu, dezvăluia că totul stă în puterea noastră de a face lucruri. Totul, din punctul ei de vedere, stă în felul în care te simți. ”Este cum te setezi să te simți. Să-ți impui să re bucuri de viață, de ceea ce ești, să urmezi un stil de viață sănător, echilibrat, să gândești pozitiv, să vezi partea plină a paharului. Nu este doar teorie, este realitate. Totul pornește din interior”, a declarat Tania Budia, conform adpm.ro.

Așa că, pe lângă gândirea pozitivă, vedeta mai admite și că porțiile zilnice s-au înjumătățit de când a început să aibă un mod de viață plin de reguli. ”M-am obișnuit să mănânc mult mai puțin decât înainte. Porția la jumătate. Mănânc în continuare orice, oricând, dar mănânc puțin și mai des. Și nu mă mai îngraș, pur și simplu!”, a mărturisit aceasta. Cu toate acestea, recunoaște că nu i-a fost nici ei simplu la început. Până să își pună ordine în gânduri, a dus o luptă grea. ” M-am obișnuit destul de greu, adică la început nu a fost simplu, când aș fi vrut să mai mănânc și trebuia să mă opresc. S-a obișnuit stomacul cu o cantitate mult mai mică și acum e floare la ureche”, a încheiat vedeta.

Tania Budi în costum de baie, la 50 de ani

Vedeta a împlinit pe 6 februarie vârsta de 50 de ani, contrar felului în care arată.
Tania Budi, fotografiată la piscină, într-o rochie impresionantă.

Fosta actriță din ” The Sweeter Side of Life”, ”Narcisa Sălbatică” sau ”La urgență”, mereu e întrebată care este secretul ei, dacă deține elixirul tinereții, pe când alții se opresc din a întreba și se gândesc doar că e gena bună. Însă, cei care se întreabă unde, când și în ce fel reușește Tania, trebuie să afle că eforturi minime clar sunt. Aceasta are 1,70, la care se adaugă 55 de kilograme, iar pentru a ajunge la aceste kilograme, fosta actriță a renunțat la multe.

Citește și: Povestea filmului ”The Nun” a fost inspirată din fapte reale?

Citește și: Delia, din nou în vacanță! Cât de mult a petrecut alături de Roxana Ionescu

Unul dintre secretele ce se vehiculează în presă de ani întregi este faptul că aceasta nu ar amesteca niciodată carnea cu carbohidrați, o regulă recomandată și de nutriționiști de altfel. Dar, o dată cu reuțita de a slăbi, vine și așa-zisa austeritate a modului de viață. La Tania Budi se manifestă prin faptul că imediat ce simte că a luat aproape un kilogram, ar face orice pentru a-l da jos imediat.

Pe lângă regula care se identifică și cu spusele nutriționiștilor, vedeta nu mai are în dieta ei zahăr alb și niciun fel de lactate. ”Mi-am impus în ultimii ani un anumit fel de regim, pentru ca în casă nu mai am zahăr alb, ulei de floarea soarelui, unt și niciun fel de lactate, cu excepția iaurtului degresat”, a declarat Tania despre regimul ei.

Strictețea cu care s-a adaptat acum în viața ei vine din faptul că uneori mânca exagerat, iar imediat apăreau și consecințele. ”Am avut momente în care mâncam foarte mult. Și puteam eu să am grijă la calorii cât voiam ca tot vedeam că nu mai îmi vin blugii peste două săptămâni dacă exageram cu mâncarea”, a mai spus aceasta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×