Horoscop zilnic: miercuri, 2 ianuarie. Nativii Pești au multă energie și o vor folosi la maximum astăzi

Victor Anghel   
în Horoscop
01/01/2019, 18:41
Horoscop zilnic: miercuri, 2 ianuarie. Nativii Pești au multă energie și o vor folosi la maximum astăzi GALERIE FOTO
Horoscop zilnic: miercuri, 2 ianuarie. Nativii Pești au multă energie și o vor folosi la maximum astăzi

Potrivit previziunilor pentru horoscopul zilnic de miercuri, 2 ianuarie, unele dintre zodii încep Noul an cu dreptul, altele, cu stângul. Din ultima categorie fac parte unii nativi Rac și Scorpion. Vă reamintim că, de curând, Mihai Voropchievici, “regele horoscopului”, a făcut unele precizări despre despre cifra destinului și a vorbit despre schimbările care se produc pentru toate zodiile în următoarele 12 luni. Mai mult, specialiștii au dezvăluit și ce aduce 2019, anul Mistrețului de Pământ în horoscopul chinezesc.

În cadrul unei emisiuni, care a rulat recent la televizor, Mihai Voropchievici a dezvăluit previziunile runelor pentru Noul An. În plus, astrologii au spus care sunt zodiile norocoase din 2019, dar și cum arată horoscopul pentru cei mai importanți oameni din politica din România, respectiv: Klaus IohannisViorica Dăncilă și Liviu Dragnea.

Așa arată horoscopul de azi, 2 ianuarie

În rândurile care urmează, afli ce ți-au pregătit astrele pentru astăzi, 2 ianuarie. După ce consulți horoscopul zilei, poți să le împărtășești și prietenilor tăi informațiile.

Berbec

Astăzi, 2 ianuarie, nativii Berbec vor avea o discuție cu o persoană apropiată, iar în urma întâlnirii ei se vor simți mai liniștiți… e liniștea pe care o caută de multă vreme. Deși și-au făcut din timp planurile pentru azi, e foarte posibil ca spre seară să apară unele modificări: mici, nu mari, atât cât își doresc.

Taur

Cei născuți în zodia Taur se vor simți foarte norocoși în cursul acestei zile. Astrologii spun că în prima parte, ei sunt forțați să facă unele sacrificii ca să își mulțumească partenerul, iar spre seară treburile casnice le ocupă mult timp.

Gemeni

Conform horoscopului zilnic de miercuri, 2 ianuarie, pentru nativii Gemeni această zi e una ideală ca să stea de vorbă cu ei înșiși și, atfel, să își fixeze cu atenție pașii ca să își îndeplinească visurile din 2019. Își doresc o schimbare în viața profesională, iar informația peste care dau astăzi sau sfatul primit din partea unei persoane mature, cu experiență pot avea un efect stimulativ asupra lor ca să dea curs acelei dorințe.

Rac

Racii parcă nu-și găsesc locul astăzi în armonia care roiește în jurul lor, simt că nu au suficiente motive ca să se bucure de distracție la fel ca ceilalți. Sfatul specialiștilor este să facă un minimum de efort, să evite discuțiile serioase, purtate pe subiecte delicate. Tot azi apar și vești bune, iar zâmbetul se instalează pe chipul lor.

Leu

La capătul opus… nativii Leu găsesc foarte multe motive să zâmbească astăzi și nimic nu pare să le strice buna dispoziție, totul le merge strună. În plus, ești apreciat la muncă și printre prieteni, că, deși debordezi de veselie, nu ești distrat, ci extrem de eficient.

Fecioară

Potrivit horoscopului zilnic de miercuri, 2 ianuarie, rezultatele muncii tale obositoare din ultima vreme încep să se vadă. Astăzi vei trece cu bine peste o ședință importantă de care depindea într-o mare măsură viitorul tău profesional.

Balanță

Nativii Balanță se gândesc să se apuce de un curs ca să mai adauge în palmares o diplomă și astfel să poată să se vândă mai scump pe piața muncii. Tot astăzi ei primesc o invitație la film sau la teatru ori, pur și simplu, o ieșire în oraș cu persoane apropiate.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion își doresc să se odihnească mai mult după aceste zile de vacanță în care au alergat de colo-colo, însă, fără prea mare succes. Încă de dimineață, ei au parte de agitație, iar spre seară, lucrurile se mai liniștesc. Tocmai de aceea, se dedică unor activităţi mai sedentare, timp în care își reîncarcă bateriile.

Săgetător

Conform horoscopului zilnic de miercuri, 2 ianuarie, nativii Săgetător se bucură de compania celor dragi, care te surprind cu gesturile lor pline de afecțiune. Nu este exclus ca în timpul povestirilor să planificați prima vacanță sau escapadă pe anul acesta.

Capricorn

Nativii Capricorn sunt pândiți de o răceală puternică, după ce zilele trecute s-au crezut zmei și nu prea au avut grijă de ei. Din păcate, nu vei învinge atât de repede virusul, așa că înarmează-te cu răbdare, așa că ori îți pregătești cartea preferată, ori serialul la care nu te-ai mai uitat de ceva vreme.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător vor fi surprinși de partenerul de viață cu un cadou, care e foarte probabil ca acesta să presupună un angajament din partea ta. Seara o veți petrece împreună și vă veți stabili rezoluțiile pentru 2019 împreună.

Pești

Astrologii spun că Peștii sunt într-o formă de zile mari astăzi și îi sfătuiesc să o folosească la maximum. E drept, la muncă și chiar și acasă s-ar putea să nu prea ai cu cine face echipă ca să faci ceva interesant și e normal să îți perzi din elan, dar nu și din speranță.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×