Horoscop chinezesc 2019, anul mistrețului de pământ! Cum ne influențează în funcție de zodie

Mirela Apostol   
în Horoscop
29/12/2018, 16:20
Horoscop chinezesc 2019, anul mistrețului de pământ! Cum ne influențează în funcție de zodie GALERIE FOTO
Horoscop chinezesc 2019, anul mistrețului de pământ. Care sunt previziunile pentru anul viitor

Anul 2019 este anul mistreţului de pământ în zodiacul chinezesc. Horoscopul ne spune cum va influenţa fiecare zodie în parte şi care sunt previziunile pentru anul ce vine. Pe data de 4 februarie 2019 se va încheia anul Câinelui de Pământ şi se intră în anul Mistreţului de Pământ, care va dura până pe 25 ianuarie 2020.

Conform astrologilor, Mistreţul de Pământ nu este greu de mulţumit, el se bucură de viaţă, trăieşte clipa şi nu are niciodată regrete. El caută odihna şi liniştea, ar întotdeauna grijă să evite situaţiile neclare şi de aceea se anunţă un an în care oamenii se vor relaxa mai mult şi se vor agita mai puţin.

Horoscop chinezesc 2019, anul mistrețului de pământ

Sub influenţa Mistreţului de Pământ, nativii din toate zodiile vor lăsa lucrurile să vină de la sine, nu vor forţa nimic şi nici nu se vor grăbi. Se recomandă să nu reacționăm la întâmplare, să avem răbdare şi să facem totul pe îndelete. Aşa cum spune zodiacul, Mistreţul de Pământ adoră să mănânce şi să bea, de aceea femeile vor găti mai mult. Se recomandă însă ca poftele să fie ţinute în frâu şi să nu cadă pradă ispitelor culinare.

Ne apropiem de intrarea în anul Mistreţului de Pământ, confrom zodiacului chinezesc
Ne apropiem de intrarea în anul Mistreţului de Pământ, confrom zodiacului chinezesc

Este posibil să apară unele cheltuieli şi excese în acest sens pentru că Mistreţul este darnic şi din punct de vedere sentimental şi material. Se recomandă precauţie, să fim vigilenţi şi să nu avem încredere oarbă în nimeni. Relaţiile de prietenie se vor îmbunătăţi, iar din punctul de vedere al carierei se anunţă un an productiv, în care este posibil ca mulţi nativi să avanseze în carieră.

Mistreţul este harnic, iar în anul ce vine vom fi organizaţi şi conştiincioşi, iar pentru că este şi foarte devotat familiei, fidel, iubitor, și relațiile de iubire sunt bine aspectate, familiile se încheagă, iar cuplurile tinere pot avea copii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×