Horoscop politic Cristina Demetrescu pentru 2019: An dificil pentru Dragnea, provocări pentru Iohannis

Victor Anghel   
în Stiri de ultima ora
28/12/2018, 16:19
Horoscop politic Cristina Demetrescu pentru 2019: An dificil pentru Dragnea, provocări pentru Iohannis GALERIE FOTO
Horoscop politic Cristina Demetrescu pentru 2019: An dificil pentru Dragnea, provocări pentru Iohannis

La doar două zile după ce Mihai Voropchievici a dezvăluit previziunile runelor pentru Noul An, care ne bate la ușă, un alt astrolog a făcut public horoscopul politic pentru Klaus Iohannis, Viorica Dăncilă și Liviu Dragnea. Cristina Demetrescu a mărturisit că premierul României nu va păși cu dreptul în 2019, iar anul nou nu aduce lucruri bune în viața liderului de la PSD. Pe de altă parte, șeful statului va avea parte de provocări, însă, norocul e de partea sa în viitor.

Cunoscutul astrolog Cristina Demetrescu a tras un semnal de alarmă în cadrul unui interviu oferit recent, în cadrul căruia a spus că ultimele zile din 2018, dar și primele din 2019 reprezintă una dintre cele mai întunecate perioade ale țării noastre din ultimele decenii. Ea a subliniat că oamenii trăiesc sub o putere care nu mai are nimic sfânt, ceea ce se petrecea și pe vremea lui Nicolae Ceauşescu.

Horoscop politic 2019, previziunile Cristinei Demetrescu

Născut în zodia Scorpion, 2019 va fi un an extrem de dificil pentru liderul social-democraților. Cristina Demetrescu a afirmat despre Liviu Dragnea în cadrul unui interviu la Realitatea TV că: „are destin pe zodia Leu şi s-a înconjurat de o armată care-i duce la îndeplinirea ambiţiile pe care şi le urmeatză cu orice preţ, «până la capăt», cum îi place să spună. (…) Nu vorbim chiar de dictatură, nu mai e posibil aşa ceva, dar cred că 25 decembrie 1989, când a fost exectat Ceauşescu, a fost o zi foarte neagră pentru Liviu Dragnea. De la Revoluţie încoace Liviu Dragnea a luat-o pe un drum, ca om în relaţia cu Dumnezeu acolo nu ştiu dacă există ceva. (…). Dincolo cu obsesia cu justiţia, Luna Neagră îi pică pe casa  închisoarii, a doua obsesie sunt banii, marele benefic pe harta dumnealui e pe casa banilor ceea ce înseamnă că ar vrea bani”.

Potrivit mărturisirilor Cristinei Demetrescu, pe Klaus Iohannis îl așteaptă un șir de provocări în 2019, iar spre mijlocul lunii februarie va traversa o cumpănă. „Saturn în vărsător însemnă să faci politică din ajutor. E un geamăn, iar Saturn pe Carpricorn înseamnă schimbare la 180 de grade. Este totuşi un om norocos, cu destin pe casa străinătăţii, ceea ce înseanmă că face o figură mai bună în afara ţară. (…) O cumpănă este 12-13 februarie, cred că dacă ar face o schimbare de comunicare, ar câştiga foarte mult”, a declarat astrologul Cristina Demetrescu.

Viorica Dăncilă este prima femeie din istoria României care ocupă funcția de premier

În cadrul aceluiași interviu, Cristina Demetrescu a precizat că săptămâna 29 decembrie – 6 ianuarie este critică pentru Viorica Dăncilă. Vă reamintim că premierul României este omul momentului, în contextul în care Guvernul aflat sub conducerea sa va prelua peste câteva zile preşedinţia rotativă a Uniunii Europene.

„Are un început de an dezastruos, ea are acel Saturn căzut de mult, ceea ce înseamnă că este păstrată în această postură  împotriva firi, la fel ca şi Carmen Dan. maleficul este pe calea comunicării, la fel ca la Victor Ponta. Are o karma negativă, planetele le are pe casa casei, practic vorbim despre un om care n-ar avea ce căuta în poltiică”, a declarat Cristina Demetrescu despre premierul României.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×