Horoscop rune pentru 2019 cu Mihai Voropchievici: o zodie iese în evidență

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
26/12/2018, 18:20
Horoscop rune pentru 2019 cu Mihai Voropchievici: o zodie iese în evidență
Ce spun runele lui Mihai Voropchievici pentru cele 12 zodii ale horoscopului?

Horoscopul pentru 2019 este prezentat în rune de către marele numerolog Mihai Voropchievici. Acesta a dezvăluit în cadrul Antena 3 previziunile sale pentru anul ce urmează.  Care zodie va fi vedeta Anului nou ce vine cu pași repezi.

Voropchievici anunță parcursul celor 12 nativi pentru Anul nou ce vine cu pași repezi: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscop rune 2019 cu Mihai Voropchievici: cine este vedeta zodiacului?

Horoscopul citit în rune de către numerologul Mihai Voropchievici anunță ce se va întâmpla cu Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești în anul 2019. Care sunt întâmplările și situațiile unde acestea vor fi expuse și cum le vor depăși? Care este zodia care strălucește în Anul nou?

Berbec

Este un an cu foarte multă muncă și cu multe cerințe de îndeplinit. Trebuie să analizezi lucrurile și să găsești cea mai bună soluție. Poți oferi multă dragoste celor din jur, nu te obosi.

Taur

Pentru un an 2019 mai frumos trebuie ca dragostea pe care o porți să fie mereu pe primul loc. Totul pentru tine trece cu și prin iubire. Aceasta te va ajuta pentru că ai un an karmic destul de prost. De asemenea, se arată că sunteți foarte încăpățânat.

Gemeni

Anul ăsta trebuie să îți acorzi mult mai multă atenție, pentru că tu cu tine rămâni, tu pui capul pe pernă noaptea. Se arată că veți călătorii mult și veți fi pe drumuri și scurte dar și lungi. Trebuie să eliminați stresul din viața voastră pentru că asta nu-ți va aduce niciun beneficiu pe o lungă durată de timp, ba chiar va if mai rău.

Rac

Ești pe val anul acesta! Tu ești vedeta horoscopului, vei fi propulsat în mediul online, ai parte de din ce în ce mai multe relații cu oameni influenți care te vor ajuta mai mult să avansezi. Ți se arată cceva necazuri ăn luna septembrie.

Leu

Anul ăsta schimbi ceva: țara, locul în care stai, locul de muncă sau partenerul de viață. Vă puteți îndrăgosti de un coleg de la serviciu. Ai un vis pe care vrei să-l pui în aplicare în anul 2019, potrivit runelor lui Mihai Voropchievici.

Fecioară

Din fericire, sănătatea din 2019 se îmbunătățește. La pachet cu asta vine și o poveste de iubire foarte frumoasă, dar și lungă. Tu vei continua ce ai lăsat în 2018, ai idei și planuri eterminate.

Balanță

Munca serioasă îți va aduce ceva succese extraordinare anul ce vine. De asemenea, ți se arată și un echilibru pe plan financiar, nu vei mai fi atât de risipitor. Vei avea multe, multe schibări în carieră. Preegătește-te!

Scorpion

Scorpionii au parte de de tot ce este mai bun în 2019. Aveți un progres din punct de vedere financiar. Anul acesta este pentru mai mult și mai bine, veți lucra mai mult ca să vă dovediți niște lucruri. Starea de sănătate este magnifică, iar starea de spirit și stima de sine sunt la cote maxime.

Săgetător

Viața socială alături de familie vor fi pe primul plan anul acesta. Din păcate, deja se arată un an foarte obositor pentru tine, iar cariera și prieteniile sunt ținute foarte aproape. Financiar, nu depășești bugetele din anii trecuți.

Capricorn

Trebuie să fiți amabili în 2019, de asemenea, și maleabili. Te aștepată câteva cerutir multe, fă tot posibilul să le eviți, mai ales pe cele cu colegii de la muncă. Runele lui Mihai Voropchievici arată că vei călătorii mult.

Vărsător

Ai un singur țel în 2019, vrei să te delvoți, să evoluezi cât mai mult pe cât mai multe planuri. Ai o stare de sănătate mai bună decât în 2018. Nu veți acumula kilograme în plus, cu toate că nu aveți o alimentație atât de bună.

Pești

Sexualitatea cere moderație. Ai o viață mai sănătoasă din punct de vedere material. Preocupările pentru avansare sunt importante, dar nu trebuie neglijate trăirile adevărate. Au nevoie să trăiască ei cu ei.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×