Mihai Voropchievici, despre cifra destinului. Ce ne aduce anul 2019

Mirela Apostol   
în Horoscop
29/12/2018, 21:35
Mihai Voropchievici, despre cifra destinului. Ce ne aduce anul 2019 GALERIE FOTO
Ce zice numerologul Mihai Voropchievici, despre cifra destinului

Mihai Voropchievici, celebrul numerolog, a prezentat în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse” care este cifra destinului pentru anul 2019 şi a oferit detalii despre semnificaţia pe care fiecare cifră o are în parte.

Pentru a se afla cifra destinului se adună toate cifrele dintre-un număr, fiind vorba de 2019, anul viitor va sta sub semnul cifrei 3. Asta înseamnă că în anul următor ne vom elibera de tensiuni şi constrângeri şi ne vom bucura de realizări.

Mihai Voropchievici, despre cifra destinului

Numerologul Mihai Voropchievici spune că în 2019 trebuie să ne detaşăm de la munca asiduă şi oferă previziunile runelor pentru fiecare cifră a destinului în parte:

Cifra destinului 1

Are curaj şi încearcă să obţină tot ce îşi doreşte. Sunt independenţi şi individualişti. Vor obţine lucruri benefice iar cei care scriu îşi vor pune la lucru creativitatea.

Cifra destinului 2

Sunt fanatici după muncă, însă anul care vine le va aduce multe vacanţe. Pe latura amoroasă vor avea o mulţime de oportunităţi.

Cifra destinului 3

Anul este benefic, dar vor cheltui mult. În 2019, nativii se îndrăgostesc şi comunică bine. Este un an fantastic şi fericit.

Cifra destinului 4

Aceştia fie se distrează la maximum, fie se vor închide într-un birou şi vor munci asiduu. Este stabil, dar se vaită continuu. Au şi părţi negative.

Cifra destinului 5

Sunt explozivi, întreprinzători şi există şanse să se căsătorească în anul care vine. Atenţie la aventuri că aveţi şanse mari să fiţi descoperiţi de parteneri.

Cifra destinului 6

Sunt familişti, cu multe obligaţii. Nu caută să se distreze şi vor realiza că le lipseşte relaxarea pe final de an. E un an dificil pentru ei.

Numerologul Mihai Voropchievici
Numerologul Mihai Voropchievici

Cifra destinului 7

Sunt introvertiţi, dar solicitaţi şi muncesc mult. Vor avea parte de multe colaborări noi şi vor fi recompensaţi.

Cifra destinului 8

Se bucură de un an bun în care scopul lor este săf acă bani. Vor îmbina utilul cu plăcutul, însă la final de an, când se vor uita în spate, vor constata că au cheltuit prea mult.

Cifra destinului 9

Un călător şi extrovertit. Vă faceţi de cap anul acesta pentru că vi se crează şi condiţiile optime.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×