Florin Cîțu, mesaj dur pentru rivalii de la PSD: ”Nu mai merge în emisiuni, în special la televiziunile prietene, să induci panică în societate”

Traian Terzian   
în Stiri de ultima ora
20/03/2020, 12:31
Florin Cîțu, mesaj dur pentru rivalii de la PSD: ”Nu mai merge în emisiuni, în special la televiziunile prietene, să induci panică în societate”
Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a lansat un mesaj dur pentru rivalii de la PSD și le-a cerut să nu mai inducă panica în societate

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a lansat un mesaj dur pentru rivalii de la PSD și le-a cerut să nu mai inducă panica în societate prin declarațiile făcute la televiziunile prietene.

Florin Cîțu, mesaj dur pentru rivalii de la PSD: ”Românii nu sunt proşti”

Florin Cîțu s-a filmat miercuri seară și a postat mesajul pe contul său de Facebook sub titlul ”Avertisment” în care îi acuză pe cei de la PSD că induc panica în societate prin afirmațiile care le fac la diferite posturi de televiziune.

”Dacă eşti PSD-ist, simpatizant, urăşti PNL-ul, îţi spun foarte clar, nu mai merge în emisiuni, în special la televiziunile prietene să induci panică în societate, să critici orice măsură a acestui guvern!”, este mesajul ministrului Finanțelor.

”Românii nu sunt proşti, românii ştiu ce faci, românii îşi dau seama că în timp ce acest guvern munceşte, tu îţi faci campanie electorală. Nu este nicio diferenţă între tine şi cei care nu respectă regimul stării de urgenţă. Dacă nici acum nu îţi dai seama…”, a mai spus Florin Cîțu.

Avertisment!

Posted by Florin Cîţu on Thursday, March 19, 2020

Lia Olguța Vasilescu l-a taxat în termeni foarte duri pe ministrul Finanțelor Florin Cîțu după ce aceasta a ieșit în public și a amenințat simpatizanții PSD care aruncă cu pietre în PNL. Deputatul PSD susține că nu se iau măsuri concrete în privința crizei prin care trece țara în momentul de față.

Liderul Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, spune că pandemia de coronavirusva trece, dar important este cum rămâne țara după acest șoc. Social-democratul avertizează în atacul său la Guvernul Orban că va veni o criză economică puternică, iar măsurile luate de Executiv sunt ”paliative”, nu ”profunde”.

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a afirmat că există posibilitatea ca 500.000 sau chiar 1.000.000 de oameni să fie trimiși în șomaj tehnic din cauza crizei provocate de epidemia de coronavirus.

Florin Cîțu le cere românilor să susțină activitatea restaurantelor prin comenzi on-line. De asemenea, politicianul a vorbit despre pachetul menit să sprijine economia. Ministrul a vorbit și despre posibilitatea suspendării impozitului pe venit, dar și despre producerea la scară largă a măștilor chirurgicale în România.

Una dintre cele mai afectate industrii afectate de coronavirus este horeca. Barurile şi restaurantele sunt închise în această perioadă şi pierderile suferite sunt fără precedent.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×