Lia Olguța Vasilescu, reacție explozivă în privința advertismentului lui Florin Cîțu: ”Mai ai curaj să apari în public?”

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
20/03/2020, 08:14
Lia Olguța Vasilescu, reacție explozivă în privința advertismentului lui Florin Cîțu: ”Mai ai curaj să apari în public?”
Lia Olguța Vasilescu, reacție explozivă în privința advertismentului lui Florin Cîțu. Sursa foto: Hepta.ro

Lia Olguța Vasilescu l-a taxat în termeni foarte duri pe ministrul Finanțelor Florin Cîțu după ce aceasta a ieșit în public și a amenințat simpatizanții PSD care aruncă cu pietre în PNL pe la toate „posturile prietene”. Deputatul PSD susține că nu se iau măsuri concrete în privința crizei prin care trece țara în momentul de față.

Lia Olguța Vasilescu, atac dur la adresa lui Florin Cîțu

Șicanările și disputele dintre PSD și PNL continuă și la ora actuală când România traversează o perioadă de criză din cauza pandemiei de coronavirus. Lia Olguța Vasilescu l-a taxat dur pe ministrul Finanțelor Florin Cîțu după ce politicianul a transmis un advertisment simpatizanților PSD.

„Cât tupeu! Niște măsuri de protecție a cetățeanului, în vremuri de pandemie, cine te împiedică iei? Tot PSD?

Ai tăiat 22 la sută din bugetul Sănătății, în anul Coronavirusului, după ce ai împrumutat țara asta de 5 ori mai mult decât PSD, și mai ai curaj apari în public ameninți?”, a scris deputatul PSD pe contul său de Facebook.

Avertisment!

Posted by Florin Cîţu on Thursday, March 19, 2020

Ministrul Finanțelor, advertisment pentru simpatizanții PSD

Totodată, fostul primar al Craiovei susține că România continuă seria neînțelegerilor cu China și refuză ajutorul pe care această țară ni l-ar putea da pentru a depăși criza actuală. „Cât de nebun să fii ca să refuzi ajutor când nu ai aproape nimic din necesar?”, a mai scris Lia Olguța anterior pe pagina sa de socializare.

În același timp Florin Cîțu este de părere că PSD induce panică în rândul cetățenilor români și critică toate măsurile pe care Guvernul Orban le ia pentru a preveni îmbolnăvirea cu coronavirus. În plus, liberalul susține între pesediști și persoanele care nu respectă măsurile impuse de autorități „nu este nicio diferență”.

„ADVERTISMENT! Dacă ești pesedist, simpatizant, urăști PNL, îți spun foarte clar: nu mai merge în emisiuni, în special la cele prietene, să induci panică în societate, să critice orice măsură a acestui Guvern.

Românii nu sunt proști, românii știu ce faci, românii își dau seama că în timp ce acest Guvern muncește, tu își fac campanie electorală.

Nu este nicio diferență între tine și cei care nu respectă regimul măsurii de urgență. Dacă nici acum nu-ți dai seama…”, a spus ministrul Finanțelor într-un clip postat pe pagina sa de socializare.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×