Lia Olguţa Vasilescu îşi anunţă candidatura la Primăria Craiovei! „Locuitorii oraşului consideră că am fost cel mai bun primar de după Revoluţie”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
06/03/2020, 09:06
Lia Olguţa Vasilescu îşi anunţă candidatura la Primăria Craiovei! „Locuitorii oraşului consideră că am fost cel mai bun primar de după Revoluţie” GALERIE FOTO
Lia Olguța Vasilescu vrea să fie din nou primar al craiovei. Sursa foto - ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

Fostul ministru al Muncii Lia Olguţa Vasilescu și-a anunţat candidatura la Primăria Craiovei. Aceasta spune că în urma unui sondaj de opinie, a rezultat că locuitorii oraşului au apreciat că ea a fost cel mai bun primar de după Revoluţie.

Lia Olguţa Vasilescu îşi anunţă candidatura la Primăria Craiovei!

”Biroul Permanent Municipal Craiova a aprobat, în unanimitate, candidatura mea la Primăria Craiovei.

Am fost foarte onorată să constat, în urma sondajului de opinie realizat, că locuitorii oraşului consideră că am fost cel mai bun primar de după revoluţie şi că un procent foarte mare dintre ei îşi doresc să revin ca primar.

„Locuitorii oraşului consideră că am fost cel mai bun primar de după Revoluţie”

Le mulţumesc pentru încredere, atât lor cât şi colegilor mei, şi îi asigur că, în următorii patru ani, voi depune toate eforturile pentru ca toţi cetăţenii să se regăsească în proiectele primăriei!”, a anunţat Lia Olguţa Vasilescu.

Mai mult de atât, Lia Olguța Vasilescu a precizat că în perioada imediat următoare va prezenta echipa şi programul cu care vine la primărie, cu o listă de investiţii necesare ”nu doar pentru ridicarea gradului de confort, ci şi pentru a avea cel mai frumos municipiu reşedinţă de judeţ din România”.

„Având în vedere că avem cei mai mulţi primari din România, este clar că fiind alegerile în acelaşi timp şi pentru primari şi pentru parlamentari nu vom avea niciun fel de emoţii”, spunea Lia Olguţa Vasilescu în urmă cu ceva timp.

„Nu am niciun fel de emoţii pentru că eu am câştigat data trecută Primăria Craiova cu 60 la sută, deci nu aş avea de ce să am emoţii”, a mai spus Vasilescu.

Lia Olguța Vasilescu s-a născut la 18 noiembrie 1974, la Craiova. A absolvit Facultatea de Litere și Istorie din Craiova, specializarea româno-italiană, în 1997, și Colegiul Național de Apărare în 2001.

În 2007, a obținut un doctorat în Sociologie la Universitatea București. Din 2009, este lector asociat la Universitatea de Vest din Timișoara.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×