Șicane în timpul audierilor între Lia Olguța Vasilescu și Violeta Alexandru! „Spuneţi textual dacă cresc pensiile cu 40%!” / „Intoxicaţi oamenii cu ştiri care creează panică!”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
19/02/2020, 16:38
Șicane în timpul audierilor între Lia Olguța Vasilescu și Violeta Alexandru! „Spuneţi textual dacă cresc pensiile cu 40%!” / „Intoxicaţi oamenii cu ştiri care creează panică!” GALERIE FOTO
Victoria Violeta Alexandru, ministrul Muncii si Protectiei Sociale, participa la sedinta de Guvern desfasurata la Palatul Victoria, vineri, 27 decembrie 2019, in Bucuresti. EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

Șicane în timpul audierilor între Lia Olguța Vasilescu și Violeta Alexandru! Fostul ministru al Muncii nu a ezitat și a intrat într-un clinci direct cu  ministrul desemnat pentru acest portofoliu.

Șicane în timpul audierilor între Lia Olguța Vasilescu și Violeta Alexandru!

Incidentul a avut loc după ce Vasilescu i-a cerut titularei portofoliului să precizeze „textual” dacă punctul de pensie va creşte cu 40 la sută, aşa cum prevede legea.

Replica nu s-a lăsat prea mult timp așteptată. Violeta Alexandru a spus că este „chemată să aplice legea” şi i-a reproşat fostul ministru că „perpetuează o stare de tensiune continuă” şi „intoxică” oamenii în legătură cu aplicarea legii pensiilor.

„Spuneţi textual dacă cresc pensiile cu 40%!” / „Intoxicaţi oamenii cu ştiri care creează panică!”

„Nu am cum să vă răspund da pentru că nu suntem la televizor la un concurs la care să răspund la întrebare cu răspuns deschis. (…)

Ceea ce mi s-a solicitat prin acest mandat este să aplic legea, ceea ce voi face. Premierul, ceilalţi colegi urmăresc modul în care se încasează veniturile la buget şi nu am niciun semnal. (…)

Problema nu este să facem o nouă lege sau să facem modificări în lege, problema este să ne facem treaba pe legea pe care o avem. V-am răspuns că sunt chemată să respect legea ceea ce voi şi face”, a răspuns Violeta Alexandru.

Ministrul desemnat a continuat și a acuzat PSD că „perpetuează o stare de tensiune  continuă” legat de aplicarea legii pensiilor.

Acest fapt, spune Violeta Alexandru ar crea panică în rândul populaţiei.

„Vă rog să nu mai manipulaţi şi alertaţi populaţia că se întâmplă lucruri ascunse la Ministerul Muncii! Intoxicaţi oamenii cu ştiri care creează panică” i-a spus Violeta Alexandru Olguţei Vasilescu.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×