Acuzații grave la adresa Ministrului Muncii, Violeta Alexandru: „Impune o adevărată Omerta – lege a tăcerii”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
08/02/2020, 20:49
Acuzații grave la adresa Ministrului Muncii, Violeta Alexandru: „Impune o adevărată Omerta – lege a tăcerii”
Violeta Alexandru, acuzată că le-a interzis angajaților săi să vorbească de rău Ministerul Muncii în spațiul public. Sursa foto: adevarul.ro

Acuzații grave la adresa Ministrului Muncii, Violeta Alexandru, la câteva zile după căderea Guvernului Orban! Aceasta le-ar fi cerut angajaților aflați sub conducerea sa să nu vorbească nimic de rău despre Ministerul Muncii, în spațiul public.

Violeta Alexandru, acuzată că le-a interzis angajaților săi să vorbească de rău Ministerul Muncii în spațiul public

Cel puțin așa reiese dintr-un document publicat pe Facebook de Cristian Vasilcoiu, consilierul Liei Olguţa Vasilescu. Și fostul ministru PSD s-a arătat revoltată de dezvăluirile făcute de propriul său consilier.

„Ministrul demis al Muncii, Violeta Alexandru, impune o adevărată Omerta – lege a tăcerii, tuturor angajatilor din țară. Această adevărată Elena Ceaușescu ar vrea doar un ziar Scânteia, care să o laude și niciun angajat să nu mai aibă voie să aibă opinii publice.

Lia Olguța Vasilescu, șocată: „Deci nu pot sa cred asa ceva”

Mai nou, angajații sunt puși să semneze în tabele că nu vor exprima niciun fel de opinie publică critică la adresa Violetei Alexandru!

Mai are puțin să ceară interzicerea Facebook în România, deși cam tocmai asta a făcut, fără să scrie chiar negru pe alb!”, scrie Vasilcoiu pe Facebook.

Postarea acestuia a fost distribuită de Lia Olguţa Vasilescu. „Deci nu pot sa cred asa ceva! Impotriva noastra indivizii astia ieseau in strada si ne injurau in cel mai birjaresc mod cu putinta, iar acum pun angajatii sa semneze ca nu vorbesc nimic de rau despre ei? Ca altfel ce?

Ii dau afara ca pe liftiera? Cand v-am spus ca acest caz al liftierei este emblematic pentru modul in care gandesc…”, a comentat fostul ministru PSD.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×