Lia Olguța Vasilescu ia atitudine! Mesaj tranșant pentru liderii PSD: „ Trebuie să ieșim din retorica de a ne turna cenușă în cap”

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
01/02/2020, 22:12
Lia Olguța Vasilescu ia atitudine! Mesaj tranșant pentru liderii PSD: „ Trebuie să ieșim din retorica de a ne turna cenușă în cap”
Lia Olguța Vasilescu, discurs dur pentru colegii săi din PSD. Sursa foto: hepta.ro

În ultimele luni, de când și-a asumat rolul de președinte interimar al PSD, Marcel Ciolacu a insistat asupra faptului că în cadrul formațiunii politice s-au făcut nenumărate greșeli, cele mai grave fiind demiterea guvernului Grindeanu, legile Justiției și excluderile din partid. Poziția sa nu este, însă, împărtășită și de Lia Olguța Vasilescu.

Lia Olguța Vasilescu critică discursul lui Marcel Ciolacu:

În cadrul unui discurs susținut sâmbătă la Craiova, aceasta i-a atras atenția actualului lider că „optica” în care au intrat social-democrații nu este deloc benefică, mai ales că alegerile se apropie cu pași repezi. „Trebuie să ieșim din retorica asta de a ne turna cenușă în cap!”, susține fostul ministru al Muncii.

Nu vreau să fiu arogantă, dar noi 75% din ce-am promis românilor am și făcut și am fi făcut 100% dacă mai rămâneam un an la guvernare. Este foarte adevărat că după votul din luna mai, am fost printre social-democrații care am susținut că trebuie să ieșim de la guvernare a doua zi.

Au uitat (n.r. alegătorii) măsurile de austeritate, cu scăderi de salarii, impozitări de pensii, nevenit subvenții la timp, au uitat și poate că trebuie să își aducă aminte.

Și uite că își aduc aminte mai repede decât ar fi vrut, pentru că după numai 3 luni de guvernare au reușit (n.r. liberalii) să pună economia în cap”, a transmis Lia Olguța Vasilescu.

„Ar trebui să ieșim din această optică în care am intrat de ceva timp încoace”

Totodată, fostul ministru al Muncii le reamintește colegilor săi din partid că românii sunt sătui de promisiuni, motiv pentru care au nevoie de măsuri concrete, care să se reflecte în nivelul lor de trai.

Ce poți să-i spui unui pensionar? Că i-a crescut pensia? El nu știe, el nu se uită pe talon, nu-și face un calcul?”, a declarat Lia Olguța Vasilescu.

Cred totuși că ar trebui să ieșim din această optică în care am intrat de ceva timp încoace. Spunea Dragoș Benea că românii trebuie să ne mai și creadă, iar Gabi Zetea că trebuie să ne recunoaștem greșelile.

Oameni buni, s-a dat vina pe proasta noastră comunicare de când am intrat la guvernare”, a mai spus social-democrata în cadrul discursului susținut la Craiova.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×