Lia Olguța Vasilescu, mesaj ferm despre Sorina Pintea! „Nu este suspendată din partid”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
05/03/2020, 09:11
Lia Olguța Vasilescu, mesaj ferm despre Sorina Pintea! „Nu este suspendată din partid” GALERIE FOTO
Lia Olguța Vasilescu spune că Sorina Pintea nu a fost suspendată. Sursa foto - ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu a transmis un mesaj ferm despre Sorina Pintea! Astfel, conform acesteia, nici vorbă ca Pintea să fie suspendată vreo clipă din cadrul Partidului Social Democrat.

Lia Olguța Vasilescu, mesaj ferm despre Sorina Pintea!

Olguţa Vasilescu a declarat, în direct la emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV, că, potrivit informaţiilor pe care le-a obţinut de la colegii de partid, Sorina Pintea nu a fost niciodată suspendată din PSD.

„Mi-am întrebat colegii de partid care au participat la acea şedinţă dacă s-a votat vreo suspendare a Sorinei Pintea. M-au asigurat că nu.

„Nu este suspendată din partid”

În primul rând acolo nu a fost o şedinţă CEx ca să poată să ia o decizie. A fost o şedinţă informală cu preşedinţii de organizaţii, s-a discutat, normal, şi despre cazul Pintea, dar nu a fost luată niciun fel de decizie în acest sens.

Asta ca să terminăm cu minciuna care s-a tot rostogolit în spaţiul public cum că PSD a votat suspendarea sa”, a declarat Olguţa Vasilescu.

„Domnul Ciolacu a anunţat faptul că acolo a fost o discuţie despre modificări la statut care ar trebui să prevadă că, în cazul în care o persoană este arestată sau este condamnată de instanţă să fie automat suspendată din partid”, a mai declarat Olguţa Vasilescu.

Vă reamintim că în urmă cu doar câteva ore s-a anunțat că liderii PSD au suspendat-o din partid pe fostul ministru al Sănătății, Sorina Pintea. Aceștia ar fi acceptat propunerea preşedintelui organizaţiei din Maramureş a PSD, Gabriel Zetea.

Decizia de suspendare a Sorinei Pintea din Partidul Social Democrat a fost luată în şedinţa informală a Comitetului Executiv al PSD.

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătăţii, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, fiind suspectată că a luat de mită sumele de 10.000 de euro şi 120.000 lei, bani ce reprezintă un procent de 7% din valoarea unui contract.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×