Exatlon 2: Faimosul Adrian Blidaru a trecut prin momente grele. Care e povestea de viață concurentului de la Exatlon

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
04/09/2018, 12:49
Exatlon 2: Faimosul Adrian Blidaru a trecut prin momente grele. Care e povestea de viață concurentului de la Exatlon GALERIE FOTO
Faimosul de la Exatlon are o poveste de viață impresionantă.

Concurent al show-ului Exatlon 2, Adrian Blidaru, a trecut prin momente grele de-a lungul anilor. Povestea sa de viaţă  Faimosului este emoționantă. Acesta, jucător profesionist de bastchet, actual coordonator sportiv, ajută echipa în care se afla cu indicaţii și prin prisma unui sportiv, dar și prin prisma unui om care a trecut prin multe în viață. Potrivit declarațiilor acestuia, acordate site-ului wowbiz, sportivul a avut o copilărie cu evenimente marcante. Acesta nu i-a avut pe părinți aproape, amândoi sfârșind tragic. De atunci, povestește că a rămas doar cu sora sa mai mare. Așa că, la vârsta de 13 ani a rămas orfan.

Concurent al show-ului Exatlon, Adrian Blidaru, a trecut prin momente grele de-a lungul vieții. Povestea de viață a Faimosului este emoționantă.
Adrian Blidaru, pe terenul de baschet.

”Mama a făcut ciroză la ficat, a dat în pancreatită, timp de cinci zile a fost sub tratament, prin spitale, a avut operații, a fost destul de greu”, a declarat concurentul de la Exatlon. Iar, cu toate că pierderea mamei era deja destul de mult, un alt necaz s-a năspustit asuprea lui. Tatal lui Adrian s-a spânzurat, nemairezistând să trăiască după moartea soției lui. ”…A făcut o injecție și a murit, iar după șase luni, aproape un an, tata n-a mai rezistat și s-a spânzurat. Și de atunci am fost doar cu sora mea, care e mai mare decât mine”, a povestit Adian Blidaru.

Faimosul Adrian Blidaru a trecut prin momente grele în viață. Acesta a fost sfâșiat la plecarea din România

Cum și adevărații luptători plâng câteodată, așa s-a întâmplat și cu Adrian Blidaru la momentul plecării de lânga cei dragi. Cânt trebuia să-și ia ”adio” de la familie, sportivul a bufnit în plâns parcă deja cu dor de ei. La aeroport, când despărțirea trebuia să aibă loc pentru a pleca în Republica Dominicană, cei doi copii ai lui aveau ochii înlăcrimați deja. Alături de copiii lui, era și nepoata acestuia, Nicole, care a început să plângă știind clar că acum o să plece. Adrian Blidaru, puternic din fire, a încercat să le îmbărbăteze spunând că o să-l vadă la televizor de acum. ”Nu plânge, o să mă vezi la televizor. O să vezi că va trece repede timpul, dar daca am intrat ăn joc, joc până la capăt. Nu mă face să plâng, o să-mi fie dor de voi…”, le-a spus acesta, drept consolare.

Citește și: Litoralul pentru toti 2018. Cat costa o vacanta la mare in septembrie

Citește și: Cum îți alegi cea mai bună școală de șoferi. Ponturi de la instructorii auto 

Citește și: O româncă a fost găsită fără suflare în Republica Dominicană

Disputa de la Exatlon în care este implicat și Adrian Blidaru

Concurent al show-ului Exatlon, Adrian Blidaru, a trecut prin momente grele de-a lungul vieții. Povestea de viață a Faimosului este emoționantă.
Coechipieri în echipa Faimoșilor al marelui show sportiv, What’s Up şi Adrian Blidaru.

În urmă cu doar câteva zile de la începerea așteptatului show sportiv, Exatlon, disputele între concurenți au și apărut; dispute în care a fost implicat și Adrian Blidaru. Trioul care a adus în competiție o atmosferă negativă a fost format din: What’s Up, Mirel Drăgan și Adrian Blidaru. Cântărețul i-a reproșat bastchetbalistului că le psune tuturor ce are de făcut. Dar, doar aparent și acesta a părut că ar face parte din cei care vor să instige sau să se alăture.

Sportivul Adrian a vrut să ofere înțelegere. După ce Mirel Drăgan a aruncat o vorbă care a adus supărarea cântărețului, dar și întregii echipe, bastchetbalistul a încercat să liniștească spiritele, dându-i un sfat lui What’s Up. Acesta a fost: ”Nu o lua în seamă”, i-a spus Adrian Blidaru.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×