Litoralul pentru toti 2018. Cat costa o vacanta la mare in septembrie

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
03/09/2018, 23:30
Litoralul pentru toti 2018. Cat costa o vacanta la mare in septembrie
Litoralul pentru toti 2018. Cat costa o vacanta la mare in septembrie

Litoralul pentru toti 2018. Cat costa o vacanta la mare in septembrie? Litoralul românesc se numără printre regiunile cele mai frumoase ale țării noastre, de aceea este des aleasă de oameni. Are o lungime totală de 245 de kilometri, litoralul se întinde din nord, de la granița cu Ucraina, până în partea de sud, la graniță cu Bulgaria.

Acesta delimitează estul Dobrogei de apele Mării Negre. Plajele sale cu nisip și peisajele minunate poftesc oamenii la o vacanță liniștită.

Litoralul pentru toti 2018. Cat costa o vacanta la mare in septembrie

Turițtii se pot caza la mare în luna septembrie cu prețuri între 159 de lei și 605 de lei pentru un sejur de șase nopți. Desigur, tarifele variază în funcție de comfortul hotelurilor, au anunțat patronii din turism. Maximele tarife sunt propuse pentru oferta specială de șase nopți de cazare d epersoană, la hotelurile din zona Mamaia-Constanța-Eforie. Prețurile sunt de la 205 lei pentru hotelurile cu o stea, fară masă. Pentru hoteluri de 2 stele se ridică prețurile la 235, fără mic dejun, cu mic dejun, 315, iar la hotelurile cu 3 stele avem 265 de lei fără mic dejun și 425 de lei cu mic dejun.

Citeşte şi: Elena Gheorghe, o mămică sexy! S-a recuperat remarcabil după cele două sarcini!

Citeşte şi: Vremea în București 4 septembrie 2018: Furtuni și fulgere!

Tarifele ”Litoralul pentru toți” în Mamaia și Constanța

  • Hotel 1* fara mic dejun : 205 lei / 6 nopti / persoana
  • Hotel 2* fara mic dejun : 235 lei / 6 nopti / persoana
  • Hotel 3* fara mic dejun : 265 lei / 6 nopti / persoana
  • Hotel 2* cu mic dejun : 315 lei / 6 nopti / persoana
  • Hotel 3* cu mic dejun : 425 lei / 6 nopti / persoana
  • Hotel 4* cu mic dejun : 485 lei / 6 nopti / persoana
  • Hotel 5 * cu mic dejun : 605 lei / 6 nopti / persoana

Cele mai mari prețuri sunt desigur șa hotelurile de patru stele, 605 lei cu și fără masa de dimineață. Stațiunile din sudul litoralului cum sunt; Costinești, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche, tarifele pentru toamnă sunt de la 159 de lei până la 469 lei. 156 lei pentru un hotel cu o stea, fără mic dejun, 179 de lei pentru hotel cu două stele, fără mic dejun, 269 de lei cu mic dejun, 199 de lei la hotel de trei stele fără masa de dimineață și 329 de lei cu mic dejun inclus. La hoteluri de 4 și 5 stele prețul este de 379 lei și 469 lei, ambele sume includ și micul dejun.

Ce spun patronatele despre programul Litoralul pentru toți

”Programul special «Litoralul pentru Toţi» suscită de la an la an un interes crescând din partea turiştilor, cărora le venim în întâmpinare cu sejururi în extrasezon pe litoralul romanesc, la preţuri foarte avantajoase. Pentru a veni in sprijinul turiştilor, lansarea acestei ediţii beneficiază de aceleaşi tarife maximale din ediţia din primavara 2017, ceea ce înseamnă ca aceste pachete pot avea şi preturi inferioare acestor plafoane tarifare. Perioada de desfăşurare a acestei ediţii este 28 august – 1 octombrie 2017, cu posibilitatea de a fi prelungită. Tariful este pentru o persoană. Nu se valorifică camere în regim de single sau partaje fără acordul prestatorului. Sejurul minim este de şase nopţi, dar se pot valorifica şi sejururi mai mari. Pentru prestatorii care oferă servicii de cazare cu mic dejun sau all inclusive, valoarea mesei va fi stabilită de fiecare prestator în parte”, declară Federația Patronatelor din Turismul Românesc.

Vacanţă târzie în septembrie

Viața va continua pe plajele din Constanța, Mamaia, Năvodari, Eforie Sud și Eforie Nord. Temperaturile sunt mai mult decât ce s-ar fi așteptat cei care încă mai au zile rămase din concediu. Așa că cei care au fost norocoșii timpului atât de cald la început de toamnă se pot bucura și de șederea pe litoral la prețurile diverse de mai sus.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×