Vremea în București 4 septembrie 2018: Furtuni și fulgere!

Ana Chivu   
în Prognoza meteo
03/09/2018, 20:41
Vremea în București 4 septembrie 2018: Furtuni și fulgere!
Vremea în București 4 septembrie 2018: furtuni și fulgere!

Vremea în București 4 septembrie 2018: Furtuni și fulgere! Vremea din 4 septembrie se anunță caniculară și cu câteva furtuni și descarcari electrice. Cu toate că nu au fost prognozate ploi până marți pentru ziua Capitalei, totul se va schimba de miercuri, 5 septembrie.

Pe timpul nopții se anunță 16 grade Celsius și un cer parțial noros. Vânturile vor veni din direcția nord-nord-vest cu 7 km/h, iar rafalele vor fi de 11km/h. Șansele de precipitații vor crește de până la 18% față de jumătatea zilei de 4 septembrie.

Citește și: Elena Gheorghe, o mămică sexy! S-a recuperat remarcabil după cele două sarcini!

Citește și: Patriarhul Daniel a sfințit clopotele de jumătate de milion de euro ale Catedralei Neamului, pe care apare propriul său chip

Vremea în București 4 septembrie 2018: Vreme capricioasă! Descarcari electrice și condiții meteo extreme

Vremea în București 4 septembrie 2018: furtuni și fulgere!
Vremea în București 4 septembrie 2018: furtuni și fulgere!

Potrivit ANM, vremea se anunță foarte frumoasă marți, 4 septembrie. Temperaturile se mențin destul de ridicate, cu toate că scad ușor cu trei grade față de ziua precedentă. Cerul va fi înnorat parțial, iar vântul va sufla dinpre direcția nord-nord-est. În ziua de 4 seeptembrie posibilele precipitații sunt reduse. Minima nopții este anunțată că va atinge 17 grade Celsius. Vor apărea instabilități pentru vremea din Capitală. Ziua de miercuri va aduce furtuni cu fulgere și cantități de apă însemnate.

Pe timpul după-amiezii în special vor veni ploi, iar pe timpul nopții vor fi descărcări electrice și risc de inundații. Ploile vor discpărea mai apoi, iar în continuare o să-și facă apariția pușțin pe seară. Ziua de marți are un cer parțial însorit și maxima de 30 de grade Celsius, dar se vor simți ca 32 de grade. Precipitațiile anunțate sunt de 5%, aprope inexistente. Vânturile vor bate din direcția nordului cu 7 km/h și cu rafale de 11 km/h. Pe timpul nopții se anunță 16 grade Celsius și un cer parțial noros. Vânturile vor veni din direcția nord-nord-vest cu 7 km/h, iar rafalele vor fi de 11km/h. Șansele de precipitații vor crește de până la 18% față de jumătatea zilei de 4 septembrie.

prognoza meteo România

Vremea va fi deosebit de caldă la începutul săptămânii, local în sudul țării indicele de discomfort temperatură-umezeală va atinge și chiar va și depăși puțin pragul critic de 80 de unități. În partea de veste a țării, centru și nord se așteaptă pe după-amiază dezvoltarea unor nori din care local vor cădea averse de ploaie. Acestea vor fi însoțite de descărcări electrice și izolat de grindină de mici și medii dimensiuni. Estimarea cantităților de apă este relativ insignifiantă. Vântul va sufla moderat în sud-vestul și sud-estuș teritoriului, în timp ce în celelalte regiuni acesta va fi mult mai slab. Noaptea de luni spre marți aduce ploi. Aceste aîncep să se instaleze în jumătatea de vest și la munte, unde vor fi precipitații și intensificări temporare ale vântului. Izolat va avea și un aspect de vijelie și grindină. Cerul se arată variabil în București începând cu a doua parte a zilei, atunci se vor accentua înnorările. Condițiile de ploaie vor fi reduse în Capitală în această zi de marți. Vântul va sufla moderat, iar temperatura zilei va crește până la 31 de grade Celsius, iar minimele se anunță să fie cuprinse între 15-17 grade Celsius. Presiunea atmosferică este constantă.

Toamnă cu temperaturi de vară

România trece de la o extremă la alta și înapoi. Meteorologii anunță că au prelungit și extins avertizările de tip cod galben și portocaliu de furtuni. Acestea se vor exprima în special în ziua de marți, 4 septembrie. În Capitală se vor înregistra 26 de grade pe timpul zilei, iar pe timpul nopții vor fi 13 grade Celsius. Soarele se va menține cât mai puternic, cei care încă se mai bucură de ultimele zile de concediu se pot liniști. Pe litoral se anunță vreme frumoasă, cu 29 de grade Celsius la Constanța și nici urmă de nori.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×